Filter
Sortera
Visar 88 produkter

Racerhybrid - Köp billig racerhybrid på nätet

Sugen på en racerhybrid? Då har du hittat rätt! Hos Cykelkraft.se hittar du ett enormt sortiment av racerhybrider från varumärken som Nishiki, Scott, Kross, Merida, Cube, Crescent och många fler. I sortimentet hittar du givetvis storsäljare som Nishiki Pro SLD, Crescent Atto, Scott SUB-serien och mycket mer, men du hittar också lite mer speciella modeller som t.ex. racerhybrider med kolfiberram eller racerhybrider med remdrift.

Racerhybrid – för dig som vill ha en bekvämare racercykel

Racerhybriden är en kombination av en stadscykel och en racercykel. Den skiljer sig från racercykeln med sitt raka styre och sin bekväma sittställning som är mer upprätt än på en racercykel, men ändå ger maximal effekt vid tramptagen. Racerhybriden är mer lättmanövrerad i stadstrafik för att fungera lika bra för pendling och motionsrundor somt kortare turer till affären.

Racerhybrid

Att köpa racerhybrid på nätet

Att köpa en racerhybrid på nätet hos Cykelkraft.se är enkelt. Inte bara erbjuder vi fri montering, utan vi har genom smarta filter och möjligheten att ange din kroppslängd för att hitta rätt storlek gjort det precis lika enkelt att handla på nätet som i butik. Efter ditt köp erbjuder vi dig att - helt gratis - få en självsriskelimineringsförsäkring, och du kan med ett enkelt knapptryck välja att se tillbehör och slitdelar som passar den racerhybrid du köpt.