Det finns inga produkter som matchar urvalet

År 1961 grundades Italienska 3T av Mario Dedioniggi i Turin, det ursprungliga namnet var faktiskt 3TTT (Tecnologia del Tubo Torino) och på den tiden handlade allt om formgivning av högklassigt stål. Hela den långa listan med alla nyskapande innovationer (och det är verkligen många) som man lyckat skapa genom åren hittar du genom att klicka här.

Många lopp har vunnits med hjälp av 3T, inklusive Tour de France, Olympiska spel, världsmästerskap och Francesco Moser´s World Hour Record från 1984. Man lutar sig mot ett arv med djupa rötter inom racing och man har sponsrat flertalet framgångsrika professionella team som t ex Cervélo TestTeamGarmin Slipstream och Milram.

Italienarna vilar med andra ord på anrika traditioner, men trots det så var det först 2016 som man släppte sin första cykel; Exploro... resten av historien får den starkt lysande framtiden utvisa. Vill du bli en del av den? Ja då klickar du hem produkterna här hos oss på Cykelkraft!

Nedan hittar du ett stort utbud av 3T-cyklar till riktigt bra priser. Köp din 3T-cykel på Cykelkraft.se. Vi levererar den alltid monterad, testad och justerad.

3T - Resultatet av konstant utveckling!

År 1961 grundades Italienska 3T av Mario Dedioniggi i Turin, Italiens kanske viktigaste industristad med ett stort fokus på mekanisk industri. I dagsläget har företaget lokaliserat sin bas i Bergamo, mitt bland kullarna i det bedårande vackra Lombardiet. Det ursprungliga namnet var faktiskt 3TTT (Tecnologia del Tubo Torino) och på den tiden handlade allt om hantverksmässig formgivning i högklassigt stål. Men i början på 1970-talet gick man över till att fokusera på aluminium för att spara vikt, och allt sedan dess har man varit ledande inom sitt specifika område. Redan i slutet på 1990-talet började man fokusera på det revolutionerande materialet kolfiber och mer än 20 år senare handlar det fortfarande om höga hastigheter och en design som sätter fullt fokus på styrka, kraftöverföring och effektiv aerodynamik. 

Många lopp har vunnits med hjälp av 3T, inklusive Tour de France, Olympiska spel, världsmästerskap och Francesco Moser´s World Hour Record från 1984. Man lutar sig mot ett arv med djupa rötter inom racing och man har sponsrat flertalet framgångsrika professionella team som t ex Cervélo TestTeamGarmin Slipstream och Milram. Hela långa listan med alla nyskapande innovationer (och det är verkligen många) som man lyckat skapa genom åren hittar du här. Italienarna vilar med andra ord på anrika traditioner, men trots det så var det först 2016 som man släppte sin första cykel; Exploro... och resten får den starkt lysande framtiden utvisa!

En dynamisk duo som sätter fullt fokus på framtiden

Drömmer du om en helt kompromisslös hoj med sylvassa komponenter? Letar du efter en rapp racehoj som anammar moderna tillverkningsmetoder och som genom innovativa teknologier verkligen tänjer på gränserna för vad som är fysiskt möjligt? Hemma hos 3T har många timmar spenderats vid ritbordet innan skapelserna på pappersarket blir till verklighet, och kanske är det därför dessa nyskapande cyklar tillhör det absoluta toppskiktet när det kommer till kraftfulla och aerodynamiskt effektiva cyklar.

Bakom företaget 3T hittar vi CEO´n René Wiertz och Head of Design är ingen mindre än Gérard Vroomen (en av grundarna av Cervélo). Ett vägvinnande team som inte lämnar något åt slumpen och som aldrig tummar på kvaliteten. Samtliga cyklarna är tillverkade i högklassig kolfiber och utrustade med rappa drivlinor som ser till att du kan uppnå höga hastigheter och som plockats ner från de översta hyllorna hos både Shimano, SRAM eller Campagnolo.

Optimala redskap för förnuftiga fartdårar som prioriterar underhållande körglädje och samtidigt vill kunna haka på i klungan, nästan oavsett vilket underlag som gäller för dagen. Och jo, du kan vara helt lugn för samtliga modeller håller högsta klass och tål utan problem våra tuffa nordiska klimatförhållanden med både sol, regn, snö, slask, blask och saltade vägar. Och det kanske bästa va allt... vi törs faktiskt lova att du kommer att ha massvis med skoj och det enda som skulle kunna vara lite missklädsamt är det där larvigt breda leendet som uppstår när du enkelt trampar ifrån både din skrytsamma granne och alla stallkompisar.

Vill du ha personlig hjälp med att hitta rätt cykel från 3T?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell som passar bäst för just dina ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cyklar från 3T och hjälper dig mer än gärna att hitta modellen som passar bäst för just dina förutsättningar.

Att köpa 3T-cyklar hos oss på Cykelkraft är enkelt

Att köpa cyklar från 3T hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Efter att din nya cykel har blivit färdigmonterad så ser vi till att den så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda du sedan behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Har du köpt tillbehör i samma beställning (t.ex. belysning eller en cykeldator) så monterar vi givetvis även dessa på din cykel innan vi skickar den hem till dig. Låter det enkelt? Det ska det ju vara!

Hos Cykelkraft hittar du stora delar av 3T´s imponerande sortiment: allt från nyskapande gravelbikes (Exploro) till de galet snabba landsvägscyklarna (Strada) och de potenta elcyklarna (Boost).