Filter
Sortera
Visar 156 produkter

Cykeltvätt & cykelvård

För att öka din cykels livslängd är det viktigt att du tar hand om cykeln och rengör den med cykeltvätt med jämna mellanrum, speciellt under höst och vinter, när det kan vara extra lerigt och smutsigt ute. Efter tuffa cykelturer är det bra att rengöra cykeln men du bör göra grundliga cykeltvättar åtminstone några gånger varje år. Cykelvård är inte enbart bra för cykelns tillstånd utan det blir också roligare för dig att cykla på en ren och fin cykel. Det är även lättare att upptäcka eventuella trasiga delar när den är ren och inte täckt utav smuts och lera.

Här hittar du mängder av cykelvård och bra redskap som olika kassett-och tvättborstar, polerdukar, kedjetvätt och olika typer av rengöringsmedel. Du hittar även tvättkit i olika storlekar för dig som vill ha en bra grund med cykelvårdsprodukter hemma. Om du har möjlighet att regelbundet tvätta och meka med din cykel hemma så är ett mekställ verkligen att rekommendera.

Vi har cykeltvätt från välkända varumärken som Muc-Off, Weldtite, Shimano, BBB, Park Tool, Pro, Cyclus Tools och PDW.

Cykelvård

Har du frågor om cykelvård?

Har du frågor kring det här med cykeltvätt och vilka produkter som är bäst för din cykel så hjälper vi dig gärna. Hör av dig till våra cykelexperter på Kundservice så ser de till att det blir rätt.