Filter
Sortera
Visar 350 produkter

Här finner vanliga pedaler till barn-/standardcyklar, mountainbikepedaler, racerpedaler och pedalklossar.

Köp cykelpedaler och pedalklossar

Cykelpedaler

Här hittar du olika typer av pedaler till cykel som clipless-pedaler, kombipedaler, plattformspedaler och standardpedaler. Vi har även cykelpedaler i olika material som glasfiber, kolfiber, plast och stål. Du kan välja bland en mängd härliga färger och sätta en egen prägel på din cykel. Varför inte välja ett par pedaler i rött eller grönt? Oavsett vilken cykel du cyklar på hittar du garanterat en cykelpedal som passar dig. Vi har bland annat mtb pedaler, bmx pedaler, racer pedaler, touring pedaler och spinning pedaler.

Pedalklossar

Pedalklossar även kallat pedalclips är en liten metallplatta som du fäster i pedalen så att cykelskosulan ska fästa bättre. Vi har pedalklossar för hybridcyklar, standardcyklar, trekkingcyklar, mountainbikes, BMX och racercyklar. För det mesta så fungerar alla t.ex. mountainbikeskor med mountainbikeklossar, det du då måste kontrollera är att pedalclipsen är kompatibla med dina pedaler.

Vi har cykelpedaler och pedalclips från välkända varumärken som Shimano SPD, Crank Brothers, Speedplay, Issi, BBB, Mavic, Look, Dimension och många fler.