Filter
Sortera
Visar 72 produkter

En fotpump / golvpump är den typ av cykelpump som ger bäst pumpeffekt. Vi har stort utbud av fotpumpar. Vissa kommer med manometer, vissa i superlätta material - men alla våra golvpumpar är av hög kvalitet och säkerställer att du alltid har rätt lufttryck i dina cykeldäck.

Vi säljer golvpumpar med alla typer av ventil: racerventil, bilventil eller klassisk cykelventil.

Fotpump för cykel

En fotpump, eller golvpump som är den mer korrekta benämningen, är ett måste för varje cyklist. Den kallas fotpump i Sverige, medan det heter floor pump på engelska. Kanske är det för att den står på en fot, eller för att du använder en fot för att fixera pumpen medan du trampar - vi vet inte, men oavsett vad: här hittar du både golvpumpar och fotpumpar!

För dig som använder din cykel ofta är det smart att förvara en golvpump hemma i förrådet, så den är lättillgänglig. Är MTB din favorit kan det vara smart att kolla lufttrycket lite extra då cykling på ojämnt underlag som terräng, rötter och stenar kan få lufttrycket i däcken att sjunka. Märker du att cykeln känns tyngre än vanligt och att den inte svarar som den brukar, då kan det vara värt att kolla lufttrycket. Att använda sig av en golvpump när man pumpar cykeldäcken är enkelt, se bara till att du står på ett plant underlag för bästa effekt. Vi har golvpumpar i olika storlekar som passar till alla typer av ventiler, standard, racer och bilventil. Många är tillverkade i aluminium för att vara så lätta som möjligt om man behöver ha med den på cykelturen. En del har adaptrar för att även kunna pumpa annat, som exempelvis bollar och luftmadrasser. På det flesta av våra golvpumpar finns dessutom tryckmätare.

Fotpump

Fotpumpar och golvpumpar från kända märken!

Vi har golvpumpar till cykel från välkända varumärken som Topeak, BBB, Pro, SKS, Aim, Bontrager, Park Tool, Blackburn och många fler. När du köper en fotpump hos oss får du poäng på alla dina köp, snabba leveranser och förstås bra priser på pumparna.

Köp din fotpump och golvpump online

Hos oss är det enkelt att handla online men tycker du det är klurigt att hitta rätt fotpump för din cykel så testa vår filtreringsfunktion. Du kan även höra av dig till Kundtjänst där våra cykelexperter sitter. De kan det mesta som finns att veta om fotpumpar och golvpumpar och hjälper dig så gärna.