Filter
Sortera
Visar 52 produkter

Här finner du skivbromsslangar till din cykel.

Har din gamla skivbromsslang torkat eller gått av? Då har du kommit rätt. Vi har stort utbud med skivbromsslangar till din hydrauliska skivbroms. Vi har även stort utbud med reservdelar, slangkopplingskit,kompressionsmuttrar och mycket mer.

Oavsett vilken cykeltyp du har så kan vi erbjuda skivbromsslangar till konkurrenskraftiga priser från något av våra varumärken: SRAM, Shimano, BBB eller Avid

Bromsslangar till cykel

Här hittar du bromsslang till cykel. Cykelbromsslangen sitter mellan cykelns bromshandtag och bromsen och är fylld med hydraulvätska. Varierande väderlek och hårda cykelturer kan ha en stor inverkan på bromsslangen och risken finns att den antingen torkar eller går av. Vi har skivbromsslangar till hydrauliska skivbromsar i alla storlekar mellan 900 mm till 10 meter. Förutom bromsslangar till cykel hittar du även en mängd olika monteringsdetaljer som bland annat kompressionsmuttrar och slangkopplingskit.

Vi har bromsslangar till cykel från välkända varumärken som Jagwire, Shimano, Avid, SRAM, Problem Solvers, Hayes och BBB.