Filter
Sortera
Visar 740 produkter

Här hittar du ett brett sortiment av elcyklar för herrar, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Oavsett om du letar efter en bekväm jobbpendlare med extra bra tryck i pedalerna, ett lätthanterligt transportmedel för smärtfri vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för avslappnade njutningsrundor med familjen så kommer du att hitta det du söker i vårt breda sortiment.

Du ska absolut inte låta dig inte luras av att vi kategoriserat dessa cyklar som specifika för just herrar, en indelning i kategorier känns ju nästan lite förlegat och självklart går det precis lika bra för tjejer att använda dessa effektiva och hjälpsamma elcyklar.

Men faktum kvarstår - Det här är pålitligt och effektivt transportmedel som på ett smidigt samt underhållande sätt förflyttar dig dit du vill. Men finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både pengar och tid när du friktionsfritt glider fram utan att bli varken svettig eller andfådd. Du kommer dessutom att kunna skapa nya och mera hälsosamma vanor, eftersom du till skillnad mot vad många tror kommer kunna bygga upp konditionen med din nya elcykel.

Elcykel Herr - Lätt att hitta rätt elcykel för alla gentlemän!

Letar du efter en Elcykel för herrar, killar eller helt enkelt en elcykel med klassiskt eleganta former så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett imponerande brett sortiment av olika elcyklar för vardagligt bruk från kända tillverkare som t ex EcoRide, Skeppshult, Winther, Scott, Bergamont, Electra, Moustache, Cannondale, Trek, MADE, Frappé och Superior för att nämna några.

Här hittar du allt från traditionella herrcyklar, även kallade gubbcyklar, till de lite mer sportiga och mer moderna elcyklarna för oss gentlemän. Och precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel av oss.

Vadå elcykel för herrar? Det finns väl massor av olika elcyklar för killar?

Jo, givetvis finns det både mountainbikes, racercyklar, hybrider, gravel och massor av annat i cykelväg som är speciellt anpassade för just herrar! Men alla dessa hittar du enklast bland dess egna underkategori, för här visar vi främst de lite mer klassiska herrcyklarna!

Allt från billiga till betydligt mer lyxiga elcyklar för herrar

Hos oss hittar du alla typer av elcyklar för herrar: från de billigaste och enklaste varianterna för dig som vill ha något enkelt att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med handgjorda lädersadlar och högklassig utrustning.

För dig som vill använda cykeln till kortare turer men har jobbiga backar på vägen eller smärtfritt vill kunna dra barnen i en cykelvagn, då är en elassisterad cykel det perfekt alternativet. Har dina knän börjat strula? Har du inre längre samma kondition som tidigare? Eller vill du bara ha lite hjälp att komma ut och röra på dig lite oftare? Då är en elcykel helt rätt för dig, och förmodligen i formen av en elcykel med klassiskt eleganta former för herrar!

Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel för herrar eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Elcyklar med både motorer och batterier från välkända tillverkare

En elcykel har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Men elmotorn arbetar bara så länge du trampar, och så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo du kan givetvis cykla fortare... men du får göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Fauza, Mahle och SpinTec.

Att köpa elcykel för herrar online

Att köpa elcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar cykeln färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. När du handlar elcykel hos oss får du dessutom poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och 3 månaders fri försäkring. Om elcykeln du beställt mot förmodan inte faller dig i smaken så erbjuder vi dessutom 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser.