Filter
Sortera
Visar 101 produkter

Här hittar du framväxlar till alla typer av cyklar från de stora tillverkarna av komponenter så som Shimano, SRAM och Campagnolo.

För att lättare hitta den framväxel du vill ha har vi förenklat sökandet genom att lägga till filter på de viktigaste egenskaperna för en framväxel.

Generellt sett kan man säga att respektive tillverkares framväxlar endast är kompatibla med samma tillverkares växelreglage, så blanda inte t.ex. SRAM med Shimano.

Dessutom skall framväxeln uppfylla vissa tekniska förutsättningar, t.ex. antalet tänder på dreven den klarar. Detta hittar du under specifikationer på respektive framväxel.

Framväxel till cykel

Här hittar du framväxel till cykel. Oavsett om du letar efter framväxel till din MTB eller Racercykel så hittar du den har bland någon av våra 300 framväxlar. För att du lättare ska hitta en framväxel som är kompatibel har vi skapat flera filter för att lätt hitta rätt egenskaper som överensstämmer med det du letar efter i framväxelväg. I stora drag kan man säga att om du har ett växelreglage från t.ex Campagnolo så behöver du välja en framväxel från Campagnolo eftersom olika varumärken inte är kompatibla med varandra när det kommer till både bak- och framväxlar.

Kika runt bland vårt sortiment med framväxlar från välkända varumärken som SRAM, Shimano och Campagnolo.

framväxel

Svårt att hitta rätt framväxel?

Känns det stökigt att hitta rätt framväxel till din cykel så prata med en av våra cykelexperter! De finns på Kundservice och du når dem på vardagar, måndag-fredag mellan kl 9-17 på nummer 010 - 101 40 00. De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt cykelväxlar.