Det finns inga produkter som matchar urvalet

Vill du ha mycket cykel för pengarna? Då kan du sluta leta och låta oss presentera vårt fina utbud av Kross-cyklar! När du skrollar bland Kross-cyklarna kommer du säkert tänka ”vad billigt”, men billigt är inte alltid synonymt med dålig kvalitet, i det här fallet är det faktiskt helt tvärtom. Kross har nämligen cyklar som hamnat på prispallen i OS så sent som 2016. Så vill du ha en cykel värdig en pallplats men inte betala skjortan så är det en Kross-cykel du vill ha!

Kross-cyklar

Letar du efter en Kross-cykel? Då har du kommit rätt! Vi har nämligen ett stort utbud av kross-cyklar i alla prisklasser. Kross har ett väldigt brett men samtidigt lågt prisspann, här kan du hitta en fullgod MTB för under 4 000 kr till en kolfiberracer för under 15 000 kr. Med andra ord så är Kross ett cykelmärke med extremt prisvärda cyklar och vi är de enda som säljer dem på nätet. Men det är inte enbart MTB’s och racercyklar vi har från Kross utan vi har även allt från barncyklar till elcyklar.

Historien om Kross

Kross är ett relativt ungt företag inom cykelvärlden. De grundades 1990 tack vare grundarens passion och vision för cyklar. De har gått från att vara en liten lokal cykelbutik till att bli en ledande cykelproducent i Europa. Cyklarna tillverkas i Polens huvudstad Warszawa. Under 2000 talet byggde de 4 olika anläggningar för att producera cyklar, där en av dessa är den mest moderna i hela central- och Östeuropa.

År 2006 kom en vändpunkt för Kross, när de introducerade nya segment bland deras cyklar. De var nu de började tillverka cyklar för den breda massan och utveckla befintliga cykelmodeller med ny design, bättre ramar, komponenter och material. De var i denna stund som Kross började konkurrera med de riktigt stora cykelmärkena världen över.

Flertalet stora cykelstjärnor har cyklat med Kross cyklar och så sent som 2016 kom en av deras mountainbikes på en pallplats i OS.

Kross cykelsortiment

Här på Cykelkraft hittar du ett både stort och brett utbud av Kross-cyklar. Vi säljer mountainbikes, hybridcyklar, racercyklar, elcyklar och barncyklar från Kross. En gemensam nämnare är att alla dessa cyklar är väldigt prisvärda.

Du kan ta hjälp av våra filter högre upp på sidan för att filtrera fram en cykel som överensstämmer med dina önskemål. Du kan basera dina val på allt från antal växlar till bakväxelserie. Såklart har vi även enklare val som typ av cykel och hjulstorlek.

Om du känner dig osäker och vill ha hjälp att välja ut rätt Kross-cykel för dig så kan du alltid vända dig till våra cykelexperter. De kan allt om Kross och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt kross-cykel för just dig.