Filter
Sortera
Visar 125 produkter

Här hittar du bakväxlar till alla typer av cyklar från de stora tillverkarna av komponenter så som Shimano, SRAM och Campagnolo.

För att lättare hitta den bakväxel du vill ha har vi förenklat sökandet genom att lägga till filter på de viktigaste egenskaperna för en bakväxel.

Generellt sett kan man säga att respektive tillverkares bakväxlar endast är kompatibla med samma tillverkares växelreglage så blanda inte t.ex. SRAM med Shimano.

Dessutom skall bakväxeln uppfylla vissa tekniska förutsättningar, t.ex. max. antal tänder på kassetten, detta hittar du under specifikationer på respektive bakväxel.

Bakväxel till cykel

Letar du efter bakväxlar så har du kommit rätt. Vi har nämligen över 100 olika bakväxlar till cykel. Här hittar du bakväxlar till MTB, hybridcyklar, standardcyklar, trekkingcyklar, racercyklar och cyclocross. Här har du möjlighet att välja bakväxel med 1-3 drev fram och 6-12 drev bak. När du ska välja bakväxel måste du ta hänsyn till armlängden utifrån kassett och vevparti för att de ska överensstämma med utväxlingen. Därför hittar du här bakväxlar med lång, medium och kort arm. Vi har bakväxlar i alla prisklasser så oavsett om du letar efter en budget- eller lyxbakväxel så hittar du den här på Cykelkraft.se. Såklart hittar du även en mängd olika cykelväxlar hos oss.

Vi har bakväxel till cykel från välkända varumärken som SRAM, Shimano och Campagnolo.