Filter
Sortera
Visar 684 produkter

Här hittar du cykeltröjor till herrar i en mängd olika utföranden, modeller och färger. Vi har allt från långärmade cykeltröjor till kortärmade cykeltröjor, med eller utan dragkedja.

Cykeltröja till herr

Här hittar du alla våra cykeltröjor till herrar. Vi har ett brett sortiment med både kortärmade och långärmade cykeltröjor, med eller utan dragkedja.

Alla våra herrcykeltröjor är i funktionsmaterial, ofta polyester, med god andningsförmåga som leder bort fukt och svett från kroppen och som torkar snabbt. Har du någon gång testat att träna i en vanlig t-shirt vet du att det kan kännas väldigt klibbigt på kroppen och bli kallt på grund av att svetten som bildas inte har någonstans att ta vägen. Detta scenario vill man i allra högsta grad slippa och därför passar en cykeltröja utmärkt för dig som vill vara bekväm och fokusera på det viktiga - nämligen cyklingen! Längst sidorna på herrcykeltröjan eller vid ryggslutet finns det ofta smarta fickor så du kan få med dig det nödvändigaste. Oavsett om du kör landsvägscykling eller MTB så finns det en cykeltröja för dig här. Vi har cykeltröjor till herrar i en mängd olika utföranden och härliga färger som blå, röd svart och gul.

Fördelen med att välja en herrcykeltröja istället för en vanlig träningströja är att den är anatomiskt utformad för rörelserna som en cyklist utför. Cykeltröjor har också till skillnad från många av de vanliga träningströjorna en längre rygg för att tröjan inte ska glida upp över svanken och få dig att frysa. Som vi skrev innan så är det dessutom utrustade med smarta fickor som du kan förvara nödvändigheter som du snabbt vill komma åt.

cykeltröja herr

Köp herrcykeltröja online

Hos oss hittar du cykeltröjor herr från flera välkända varumärken som Endura, Bontrager, Pearl Izumi, Fox, Mavic, Scott, Twin Six, Shimano, Capo, Assos och många fler till riktigt bra priser. Du kan välja bland hundratals olika tröjor i en mängd olika utföranden, färger och storlekar. Har du funderingar kring vilken cykeltröja som funkar för dig eller rent allmänt frågor kring cykelkläder? Hör av dig till våra cykelexperter på Kundservice - de kan allt om cykelkläder och hjälper dig. Handlar du din herrcykeltröja hos oss får du poäng som du kan använda vid ditt nästa köp hos oss.