Cykelkraft Jönköping

Vår butik i Jönköping hittar du längs E4:an i handelsområdet Solåsen.

Sannolikheten att du hittar din drömcykel just här är stor. Vi kommer ha ett brett sortiment och inrikta oss lite extra på landsvägscyklar, MTB´s och elcyklar. Skulle du ha svårt att välja så finns vår kunniga personal nära till hands. Kompetenta individer som tävlat i både landsväg och MTB. Cykelkläder, tillbehör och annat, som både stora och små cyklister behöver, finns självklart också. När det är dags att serva cykeln är det bara att lämna in den på vår cykelverkstad, vi fixar det också.

Välkommen in!

Vår vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla cykelsveriges bredaste utbud av cyklar, reservdelar, kläder och tillbehör till konkurrenskraftiga priser.

Provcykling

Vi kommer ha hundratals cykelmodeller i butiken, och du får provcykla vilken du vill - även de dyraste modellerna!

Personlig service

Passionerad & cykelkunnig personal som gärna hjälper dig med personlig rådgivning och tips för ditt köp.

Cykelverkstad

En cykel behöver kärlek med jämna mellanrum. Vår cykelverkstad hjälper dig med allt från service till reparationer.
Boka tid i verkstaden: 073-048 65 06‬‬

Läs mer här

Cykelkraft AB startades redan 1994. Cykelkrafts vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla ett otroligt brett utvud av cykel-, reservdels- och tillbehörsvarumärken. Tveka inte att prova oss - vi kommer göra allt för att göra dig nöjd!

2015 förvärvade vi Cyclecomponents.com i syfte att kunna erbjuda högre servicegrad, bredare sortiment och vassare produktinformation.

Bolagsinformation
Adress: Spobik AB,
Huskvarnavägen 40, 554 54 Jönköping
Org.nummer: 559155-6633