Vi är ett passionerat gäng av
cykelnördar som älskar cykling.

Cykelkraft AB startades redan 1994 och sedan år 2020 ägs Cykelkraft av Spobik AB. Vi driver idag webbshop, en fysisk butik och cykelverkstad. Vår butik är välfylld, fräsch, modern och har kunnig personal. Här hittar du allt inom cykel. Här i vår webbshop så hittar du allt som finns i butiken och lite till. Vi har ett brett sortiment av cyklar, cykelkläder, cykeldelar, cykeltillbehör och reservdelar för cyklar.

Vår vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla cykelsveriges bredaste utbud av cyklar, reservdelar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser.

Snabb leverans, trygg
e-handel & stort utbud

Vi levererar snabba leveranser inom 1-2 dagar, bra priser, stort sortiment och är certifierade i Trygg e-handel.

Kundsupport med cykelkunskap

Passionerad & cykelkunnig kundservice som gärna hjälper dig med personlig rådgivning och tips för ditt köp.

Cykelförsäkringar

Vi har unika cykelförsäkringar i branschen och en förstklassig service.

Alla cyklar som skickas är färdigmonterade.

Något vi är otroligt stolta över: Vi hjälper dig välja rätt cykel, vi monterar den, ställer in och justerar bromsar och växlar, provcyklar den och sen får du den hemlevererad till dig, kan det bli enklare?

Vi erbjuder över 1000 cykelmodeller från varumärken som Made, Kross, Ecoride, Scott, Nishiki, Skeppshult, Merida, Made, Superior, Rock Machine, Frappe, BH och Trek.

Cykelverkstaden är utrustad med det senaste som behövs för dagens cykelservice och med välutbildad personal. All personal på Cykelkraft har lång erfarenhet och går på olika utbildningar varje år, för att ständigt hänga med i dagens utveckling.

I webbshopen hittar du alla våra produkter som du kan se lager- och leveransstatus på. Det är enkelt att handla med bra och många olika betalningsalternativ.

Varför handla på Cykelkraft?
  • Alla cyklar som skickas är färdigmonterade
  • Cykelförsäkring - unik i branschen
  • Bra priser och snabba leveranser
Läs mer om våra fördelar

Cykelkraft startades redan 1994. Idag ägs Cykelkraft av Spobik AB. Cykelkrafts vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla ett otroligt brett utbud av cykel-, reservdels- och tillbehörsvarumärken. Tveka inte att prova oss - vi kommer göra allt för att göra dig nöjd!

2015 förvärvade vi Cyclecomponents.com i syfte att kunna erbjuda högre servicegrad, bredare sortiment och vassare produktinformation.

Bolagsinformation
Adress:
Spobik AB (Cykelkraft),
Mogölsvägen 14
555 94 Jönköping
Org.nummer: 559155-6633