Vi är ett passionerat gäng av
cykelnördar som älskar cykling.

Cykelkrafts resa började redan år 1994. Sedan starten har Cykelkraft växt och formats till en av sveriges största cykeldestination, både våra fysiska butiker och online. Vi driver idag webbshop, fysiska butiker och cykelverkstad. Våra butiker är välfyllda, fräscha, moderna och har kunnig personal. Här hittar du allt inom cykel. Här i vår webbshop så hittar du allt som finns i butikerna och lite till. Vi har ett brett sortiment av cyklar, cykelkläder, cykeldelar, cykeltillbehör och reservdelar för cyklar.

Vår vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla cykelsveriges bredaste utbud av cyklar, reservdelar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser.

Snabb leverans, trygg
e-handel & stort utbud

Vi levererar snabba leveranser inom 1-2 dagar, bra priser, stort sortiment och är certifierade i Trygg e-handel.

Kundsupport med cykelkunskap

Passionerad & cykelkunnig kundservice som gärna hjälper dig med personlig rådgivning och tips för ditt köp.

Cykelförsäkringar

Vi har unika cykelförsäkringar i branschen och en förstklassig service.

Alla cyklar som skickas är färdigmonterade.

Något vi är otroligt stolta över: Vi hjälper dig välja rätt cykel, vi monterar den, ställer in och justerar bromsar och växlar, provcyklar den och sen får du den hemlevererad till dig, kan det bli enklare?

Vi erbjuder över 1000 cykelmodeller från varumärken som Scott, Trek, Made, Superior, Rock Machine, Frappe, Ecoride & Skeppshult.

Cykelmonteringen är utrustad med det senaste som behövs för dagens cykelservice och med välutbildad personal. Vår personal på Cykelkraft har lång erfarenhet och går på olika utbildningar varje år, för att ständigt hänga med i dagens utveckling.

I webbshopen hittar du alla våra produkter som du kan se lager- och leveransstatus på. Det är enkelt att handla med bra och många olika betalningsalternativ.

När du handlar hos Cykelkraft kan du alltid känna dig trygg med vår kompetenta kundtjänst.

Varför handla på Cykelkraft?
  • Alla cyklar som skickas är färdigmonterade
  • Cykelförsäkring - unik i branschen
  • Bra priser och snabba leveranser
Läs mer om våra fördelar

Cykelkrafts historia

Cykelkraft grundades redan år 1994 och ägs idag av Spobik AB. Cykelkrafts vision är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla ett otroligt brett utbud av cykel-, reservdels- och tillbehörsvarumärken. Tveka inte att prova oss - vi kommer göra allt för att göra dig nöjd!

2015 förvärvade vi Cyclecomponents.com i syfte att kunna erbjuda högre servicegrad, bredare sortiment och vassare produktinformation.

Bolagsinformation
Adress:
Spobik AB (Cykelkraft),
Mogölsvägen 14
555 94 Jönköping
Org.nummer: 559155-6633