Filter
Sortera
Visar 40 produkter

En cykel med ren och väl underhållen drivlina är inte bara lättare och snabbare att cykla på, det ger även cykeln en betydligt längre livstid. Därför är det viktigt att rengöra och smörja cykeln med jämna mellanrum.

Cykelfett till cykelns alla delar

Cykelfett består vanligtvis utav olja, litiumtvål och teflon. Här hittar du cykelfett som reducerar friktion och stänger ute vatten.

Smörjmedel till cykel

Smörjningen är ett viktigt moment för att din cykel ska fungera betydligt bättre. Genom att smörja in rörliga delar med jämna mellanrum slipper du friktion, rost och därmed slitage och en gnisslande cykel.

Smörjmedel

Kedjan är något man inte ska glömma att smörja eftersom det är den som driver cykeln framåt, om den inte är friktionsfri blir det väldigt tungt att trampa. Förutom kedjan finns det också fler cykeldelar som mår bra av en omgång med smörjmedel, till exempel:

  • Kullager
  • Vajrar
  • Kassetter
  • Låscylindrar

Vi har cykelfett från välkända varumärken som SRAM, Shimano, Weldtite, Park Tool, Cyclus Tools och Zipp.

Köp smörjmedel för cykel på Cykelkraft.se

Titta igenom vårt stora sortiment av smörjmedel och beställ sedan enkelt på nätet när du hittat det som passar din cykel. Hos oss får du bra service och vi finns även till hands i butiken eller på telefon 010 - 101 40 00 för att ge råd om du behöver. Vänta inte, beställ smörjmedel redan idag så kommer cyklingen att gå mycket lättare!