Filter
Sortera
Visar 45 produkter

Många cyklar men dåligt med förvaring? Skaffa då praktiskt cykelförvaring. Här finner du både smarta cykelställ och smarta väggmonterade cykelhållare ifall du skulle vilja hänga ditt konststycke på väggen.

Cykelförvaring

Praktisk cykelförvaring är något som alla cyklister borde tänka på, då en upphängd cykel eller cykel stående i ett ordentligt ställ mår betydligt bättre än en cykel som bara står lutad mot en vägg i garaget. Cykelkraft erbjuder flertalet olika lösningar på cykelförvaring, oavsett om du vill ha cykeln stående på golvet eller hängande på väggen.

Cykelförvaring i form av väggfästen finns i flera olika varianter, både modeller som visar upp cykeln snyggt genom upphängning i överröret, eller modeller som tar mindre plats genom upphängning i framhjulet.

Cykelförvaring i form av upphängning i framhjulet lämpar sig bäst för förrådet, friggeboden eller garaget, där det ofta kan vara lite ont om plats, och du kanske har flera cyklar hängande bredvid varandra.

Om du däremot vill visa upp din supersnygga, superlätta cykel i vardagsrummet hemma så rekommenderar vi ett väggfäste där du hänger upp cykeln i ramens överrör. Det finns inget konstverk på planeten som slår denna form av väggdekoration! Cykelförvaring i form av ställ för bakhjulet passar kanske för dig som inte bor så stort, alternativt vill ha något som är riktigt snabbjobbat. Ett enkelt ställ att bara ställa cykeln i när du kommer hem, och sedan slipper du tänka mer på det! Denna typ av ställ funkar ju också utmärkt som vardagsrumsdekoration!