Filter
Sortera
Visar 933 produkter

Hemmagym för cyklister och alla andra

På avdelningen för hemmagym hittar du produkter för att träna hemma. Ibland kan det vara svårt att få tid till att hinna med gymmet och då kommer träning i hemmet väl till hands. Med dessa mångsidiga träningsredskap uppnår du enklare dina mål och du kan träna både kondition, styrka eller rehab i din egen takt. När du väl bestämt dig för att skapa ett eget hemmagym med egna redskap så kan du dessutom träna både oftare, längre och mer effektivt. Att kunna träna precis när du själv vill sparar tid, och det ser definitivt till att du kan motionera oftare. Här kan du hitta träningsredskapen som passar både dig och alla dina familjemedlemmar bäst.

Borta bra men hemma bäst?

Vi har alla olika behov och olika livssituationer. Många föredrar att gå till gymmet och träna tillsammans med andra, medan somliga helt enkelt behöver komma bort från hemmet för att motivera sig och kunna träna regelbundet. Många trivs som bäst med att träna när de är ensamma, och många saknar helt enkelt både tiden eller möjligheten att ta sig till ett gym på daglig basis. Har du småbarn kan det vara svårt att kunna åka iväg under längre perioder, och då är hemmagym ett helt perfekt alternativ. Det kan ju också vara så att du inte får träna ostört hemma och behöver komma bort för att kunna fokusera. I detta fallet är nog gymmet det bästa alternativet för dig. Men oavsett vilket så är det smart att ha ett par grundläggande redskap hemma för de dagar då tiden är knapp eller när du ska ut på resa. 

Fördelar med ett hemmagym!

  • Träna när det passar dig
  • Alltid öppet
  • Alltid ledigt, inga trista köer till ditt favoritredskap
  • Prisvärt alternativ som ser till att du helt slipper löpande kostnader
  • Tar minimalt med plats
  • Många av redskapen kan du till och med ta med på resan
  • Rent, snyggt och fritt från odörer
  • Du slipper trängas i svettiga omklädningsrum

Att köpa redskap till hemmagymmet från Cykelkraft

Att köpa redskap till ditt hemmagym från oss på Cykelkraft är enkelt, utan undantag! Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom hela vårt sortiment. Känner du dig förtfarande osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt redskap så kontaktar du vår kundtjänst via telefon, e post eller vår chatt... du väljer själv! Låter det enkelt? Det ska det vara!