rawbike logo


Rawbikes modeller

Här hittar du vårt sortiment av Rawbike elmopeder. Rawbike är en svenskdesignad klimatneutral elmoped klass 2.Varför Rawbike?

Spara pengar

Spara pengar på dyr bensin, med en elmoped har du garanterat en låg driftkostnad.


Kör året om

Med breda däck och en konstruktion anpassad för det svenska klimatet kan du köra din Rawbike året om.


100% klimatneutral

Rawbike jobbar aktivt för att vara 100% klimatneutrala. Tillsammans med Carbon Zero mäter de CO2 genom hela produktion- och logistikkedjan, alltid med 100% transparens och spårbarhet.


Fokus på kunden

På Cykelkraft samarbetar vi tätt med Rawbike allt för att ge dig så bra upplevelse som möjligt vid köp av Rawbikes elmopeder.

Köp Elmoped från Rawbike hos Cykelkraft.se

Rawbike kommer i två olika modeller Rawbike U2 och Rawbike 4X. Rawbike är en hopfällbar elmoped, perfekt att pendla på till jobbet eller glida fram på under semestern. När orken tryter tar du dig fram med hjälp av elmotorn eller fäller ihop den för att lasta in i bagaget på bilen eller på tåget. Med en hopfällbar elmoped som Rawbike tar du dig snabbt och smidigt fram till destinationen, oavsett om du väljer att köra med egen kraft eller med hjälp av elmotorn.


Köp din RAWBIKE tryggt och säkert hos Cykelkraft

Vi erbjuder alltid snabba och säkra leveranser. Cykelkraft är trygg e-handelscertifierade vilket innebär att vi följer alla de riktlinjer som finns för att erbjuda ett säkert köp på nätet.

Expertisen hos Cykelkraft

Har du några funderingar kring någon utav våra produkter? Tveka inte på att kontakta vår kundtjänst, de är experter på cyklar och allt där till!

Är RAWBIKE en elcykel eller elmoped?

Rawbike U2 & 4.0 är godkända klass 2 elmopeder.

Hur snabbt går en RAWBIKE?

En Rawbike går upp till 25 km/h med elmotorn, men med hjälp av pedalerna kan du komma upp i högre hastighet. Hastighetsbegränsningar gäller alltid!

Behöver man körkort för att köra en RAWBIKE?

För att köra RAWBIKE krävs det ett förarbevis.

Kan man cykla utan elmotorn igång på sin RAWBIKE?

Självklart! Är batteriet urladdat kan du använda din RAWBIKE precis som en vanlig cykel.