Filter
Sortera
Visar 1192 produkter

Verktyg kan man aldrig få för många av så här kommer du garanterat hitta något som du inte visste att du behövde. Här finns alla typer av verktyg, allt från enkla däckavtagare i plast till specialverktyg för att demontera vevlager. Vill du vara minimalist så skall du satsa på ett multiverktyg - ett verktyg till nästan allt.

Cykelverktyg

En förutsättning för att cykeln ska hålla länge är att underhålla och rengöra cykeln. Genom att investera i egna cykelverktyg kan du både ta hand om din cykel och underhålla den samtidigt som du sparar pengar. Det finns en hel del saker vi är övertygade om att du kan fixa på egen hand genom att ha några få vanliga verktyg till cykeln. De flesta cykelreperationer kan man nämligen fixa med hjälp av en handfull cykelverktyg.

Är du däremot en riktig cykelentusiast som tycker om att fixa cykeln på egen hand så har vi även en mängd olika specialverktyg du kan behöva till diverse reparationer. Vi har nämligen mer än 700 olika typer av verktyg till allt från pedaler till bakdämpare. Även fast cyklar skiljer sig åt så finns det flera verktyg som passar till de flesta cyklar oavsett om det är en mountainbike, racercykel eller någon annan cykeltyp.

Cykelverktygen du måste ha

Som nämnt innan så kommer man långt med en handfull olika verktyg för att åtgärda fel och underhålla cykeln. Dessa verktyg bör du se som en investering och inte som en kostnad eftersom att bra cykelverktyg kan du använda i flera år framöver och du slipper lägga pengar på att ta in cykeln på verkstan. Här är fem cykelverktyg du bör ha hemma:

cykelverktyg
  1. Multiverktyg
  2. Insexnycklar
  3. Kedjebrytare
  4. Pedalnyckel
  5. Skruvmejlsar

Köp cykelverktyg online

Vi vet att det här med cykelverktyg kan vara en djungel och ibland vet man knappt vilka verktyg som krävs för att laga cykeln. Om du vet vilka verktyg du behöver kan du ta hjälp av vårt filter ”verktygstyp” där ser du alla våra olika typer av verktyg som finns. Hittar du inte verktyget du söker där, eller behöver du hjälp med att välja rätt verktyg för att ditt cykelunderhåll ska bli så bra som möjligt kan du alltid vända dig till våra cykelexperter i kundtjänst.

Vi säljer verktyg till cykel från de kända varumärkena ParkTool, Super B Tools, Shimano, Topeak, BBB, Cyclus Tools, Pro och många, många fler.