Filter
Sortera
Visar 19 produkter

Här hittar du ett brett sortiment av elmopeder för alla behov. Vi har elmopeder i klass 1 och 2, samt elmopeder som är speciellt anpassade för barn.

Våra elmopeder är miljövänliga alternativ till traditionella mopeder med förbränningsmotorer och ger dig möjlighet att ta dig fram på ett mer hållbart sätt. Utöver elmopeder hittar du även ett brett sortiment av elfordon såsom elscootrar, elsparkcyklar och el fyrhjulingar hos oss.

Elmoped hos Cykelkraft.se

Elmoped Klass 1

På Cykelkraft.se hittar du ett stort utbud av elmopeder i klass 1. Dessa är perfekta för den som vill ha en miljövänlig transportmedel för vardagsresor, men som ändå vill kunna köra lite fortare än vad en vanlig elcykel tillåter. Vi har elmopeder i olika storlekar och modeller från välkända varumärken.

Elmoped Klass 2

Om du letar efter en elmoped i klass 2 har vi också ett brett utbud av dessa. Våra elmopeder i klass 2 är perfekta för den som vill ha en smidig och kostnadseffektiv transportlösning, oavsett om du ska köra i stan eller på landsbygden. Upplev friheten att ta dig fram på ett roligt och bekvämt sätt.

Elmoped barn

Vi har även elmopeder för barn i olika storlekar och modeller. Dessa är perfekta för den yngre generationen som vill köra miljövänligt, samtidigt som de får en känsla av frihet och äventyr.