Filter
Sortera
Visar 8 produkter

Ett par schyssta goggles är ett måste om du skall haka på enduro-trenden eller bara köra gammal hederlig downhill-cykling. Här hittar du alla varianter av goggles från enkla till modeller med tear-offs eller roll-offs.

Goggles för cykling

Här hittar du goggles för cykling, men självklart funkar våra goggles till andra sporter än cykling som exempelvis slalom och snowboardåkning. Ett par cykelgoggles skyddar mot UV-strålar och hindrar smuts ifrån att fara in i ögonen. De har en bra passform tack vare den reglerbara remmen och sitter bekvämt på huvudet. Goggles har även en bra omslutning så att inte vatten eller skräp kan komma innanför gogglesen. Vi har goggles för cykel i en mängd varierande utföranden och schyssta färger i olika prisklasser. Är du ute efter ett par cykelglasögon men inte ett par goggles så hittar du det såklart också hos oss.

Vi har goggles från välkända varumärket Oakley.

MTB goggles

Det är kanske framförallt vanligast med goggles vid mtb-cykling som enduro och downhill men annars så är ju ett par goggles riktigt coola och bekväma för andra cykelstilar också. Fördelen med ett par goggles när du cyklar MTB är att det sitter där det sitter och att den stora linsen tillsammans med bågen hindrar smuts från att tränga in och försämra din synförmåga. Ett smart val för dig som cyklar i lerig terräng där det finns risk för mycket stänk är att välja ett par goggles med dubbla linser så du att du har möjlighet att byta lins ner den ena blivit täckt av lera och smuts.