Filter
Sortera
Visar 23 produkter

Knäskydd och benskydd för cykling

Är du en cyklist som testar gränserna och är på jakt efter antingen ett par knäskydd eller benskydd har du kommit rätt. Cykling ska vara roligt och till för alla men råkar man ut för en ben- eller knäskada blir det betydligt svårare att utföra denna härliga sport. Det är därför viktigt att säkerheten alltid kommer först så inget ska kunna stoppa dig från att ta dig till nya cykelhöjder.

Vi har knäskydd och benskydd från välkända varumärken som Race Face och Endura.

Knäskydd för MTB och Downhill

En rejäl smäll mot knäna är aldrig trevligt men det går att dämpa med hjälp av knäskydd. Alla knäskydd du hittar här är enkla att ta av och på så att du inte ska behöva krångla av dig skorna när det är dags för att utrusta sig. Vi har knäskydd MTB och knäskydd downhill som skyddar både mot rejäla smällar och mindre hack och skrubbsår.

Benskydd för MTB och Downhill

Ett par benskydd har samma funktion som ett knäskydd men skillnaden är att benskydd även skyddar mot smällar på smalbenen från pedalerna. Så brukar dina smalben vara fulla med blåmärken och skrubbsår efter en tuff cykeltur kan det vara smart att välja ett par benskydd MTB eller benskydd downhill.