Filter
Sortera
Visar 25 produkter

Här hittar du knä- och benskydd. Det är inte bara downhillcyklister som behöver skydd, även du som "bara" cyklar mountainbike med kompisarna minskar risken för onödiga skador om du satsar på skydd. Dagens skydd är både lätta och smidiga så de kommer inte vara ett hinder för dig.

Knäskydd och benskydd för cykling

Är du en cyklist som gillar att testar gränserna så borde du investera i ett par knäskydd eller benskydd. Cykling ska vara roligt och till för alla men råkar man ut för en ben- eller knäskada blir det betydligt svårare att utföra denna härliga sport. Det är därför viktigt att säkerheten alltid kommer först så inget ska kunna stoppa dig från att ta dig till nya cykelhöjder.

Cyklar du i stökig terräng är skydd ett måste och det finns endast dåliga ursäkter för att inte använda dem. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller en försiktig nybörjare så gör man emellanåt misstag. Det finns därför inga garantier för att man inte ska åka ut för en olycka, och varför egentligen chansa? Bespara dig själv från en långvarig knäskada och frikort på sjukhuset, använd knäskydd oavsett hur försiktig eller duktig cyklist du är. Många av våra knä- och benskydd har en anatomisk passform som sitter bekvämt på plats samtidigt som de följer dina rörelser. Hos oss hittar du knäskydd för mtb och downhill i tåligt material som klarar av tuffa påfrestningar.

Vi har knäskydd och benskydd från välkända varumärken som POC, Alpinestars, Race Face, Fox och Endura.

Knäskydd för MTB och Downhill

En rejäl smäll mot knäna är aldrig trevligt men det går att dämpa med hjälp av knäskydd. Alla knäskydd du hittar här är enkla att ta av och på så att du inte ska behöva krångla av dig skorna när det är dags för att utrusta sig. Nu för tiden är knäskydd också så mycket mer än bara skydd, det är även mode bland moderna mountainbike-cyklister. Vi har knäskydd för MTB och Downhill som skyddar mot både rejäla smällar och mindre hack och skrubbsår.

Benskydd för MTB och Downhill

Knäskydd mtb

Ett par benskydd har samma funktion som ett knäskydd men skillnaden är att benskydd även skyddar mot smällar på smalbenen från pedalerna. Så brukar dina smalben vara fulla med blåmärken och skrubbsår efter en tuff cykeltur kan det vara smart att välja ett par benskydd för MTB eller Downhill. Såklart ger benskydd mer skydd än knäskydd men om du ska cykla en hel dag i värmen kan det efter ett tag bli ganska varmt och obekvämt vilket kan vara bra att känna till innan du bestämmer dig.

Köp ben- och knäskydd för MTB online

Hos oss hittar du ett stort utbud av knäskydd och benskydd för cykling till såväl damer som herrar men även till den lilla cyklisten. Vi säljer knä- och benskydd från kända tillverkare som Leatt, Endura, Fox, POC, Sweet Protection med fler till riktigt bra priser. Om du är osäker på vilka skydd du ska välja kan du läsa svaren på våra vanliga frågor för att få guidning. Du kan även ta hjälp av vår filtreringsfunktion för att hitta passande knä- och benskydd för dig. Om du skulle behöva mer guidning gällande valet av ben- och knäskydd så kan du alltid vända dig till våra cykelexperter i kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt skydd för dig.