Filter
Sortera
Visar 32 produkter

Göteborgsföretaget EcoRide grundades redan 2007 och har snabbt etablerat sig som en av trendsättarna inom den expansiva svenska cykelbranschen. Man har vigt sig helt åt att tillverka elcyklar för vårt skiftande nordiska klimat och den ursprungliga grundidén, att ge oss alla en chans att leva klimatsmart genom att välja bort fordon som använder fossila bränslen, den lever vidare i oförändrad form. Människor bakom EcoRide är eldsjälar som verkligen brinner för cykling, och med moderna teknologier bygger man vidare på en stolt svensk hantverkstradition som haft sin bas på den svenska västkusten under flera århundraden. Hos oss på Cykelkraft hittar du hela EcoRides sortiment av elcyklar: allt från de prisbelönta storsäljarna till de modulära pendlarcyklarna och de praktiska transportcyklarna.

Sveriges främsta specialister på elcyklar

Göteborgsföretaget EcoRide grundades redan 2007 och har snabbt etablerat sig som en av trendsättarna inom den expansiva svenska cykelbranschen. Man har vigt sig helt åt att tillverka elcyklar för vårt skiftande nordiska klimat och den ursprungliga grundidén, att ge oss alla en chans att leva klimatsmart genom att välja bort fordon som använder fossila bränslen, den lever vidare i oförändrad form. Människor bakom EcoRide är eldsjälar som verkligen brinner för cykling, och med moderna teknologier bygger man vidare på en stolt svensk hantverkstradition som haft sin bas på den svenska västkusten under flera århundraden.

Hos oss på Cykelkraft hittar du hela EcoRides sortiment av elcyklar: allt från de prisbelönta storsäljarna till de modulära pendlarcyklarna och de praktiska transportcyklarna.

För alla personligheter och alla tillfälligheter

Tack vare ett imponerande brett modellprogram kan EcoRide erbjuda en elcykel för alla personligheter och alla typer av användningsområden. Man har en tydlig målsättning som innebär att det skall vara enkelt och smidigt att både äga och leva med en elcykel från EcoRide. Därav har hög kvalitet och pålitlig funktion alltid legat i fokus, och få svenska företag har gått segrande ur lika många produkttester. Modellerna Sense, Ambassador, och Tapper är bara några av elcyklarna som har fått mycket höga betyg i tester som utförts av både Råd & Rön, Aftonbladet och Teknikmagasinet M3.

Pålitliga elsystem av högsta kvalitet

EcoRide utvecklar elcyklar som speciellt framtagna för vårt skandinaviska klimat. En elcykel från EcoRide är antingen utrustad med det egenutvecklade systemet med navmotor (SpinTech) eller med kraftfulla mittmonterade drivsystem från japanska Shimano (STePS). En elcykel får max ha 250W i motoreffekt och den får inte driva upp farten högre än till 25km/h, men däremot kan motorns vridmomentet, mätt i newtonmeter (Nm), variera stort. En elcykel från EcoRide har alltid 250W i motoreffekt, men vridmomentet varierar från 40Nm upp till hela 80Nm. Trivs du bäst ute på stigarna? Vill du kunna dra en cykelvagn? Vill du kunna köra lite längre sträckor eller vill du bara ha känslan av lite mer drag? Alla har vi lite olika önskemål men en sak är säker, EcoRide har alltid ett elsystem som uppfyller dina krav. Kontakta gärna vår kundtjänst för att få mer information och vägledning om vilket elsystem, motor eller Nm-nivå som passar bäst för just dig.

Mot nya äventyr med elektriska vibbar

Visst, det finns massor av nya resor att göra men det finns även välkända områden att återupptäcka. Det spelar ingen större roll om då är på väg till jobbet, till familjen, till träningen eller till vännerna. Oavsett vilken väg du väljer så ser EcoRide till att du alltid kan ta vägen mot en hållbar morgondag. Med händerna om styret på en EcoRide är du alltid på väg, utan motstånd, utan väntan... med en tydlig stävan mot en bättre framtid.

Med ett fulladdat batteri har du alla möjligheter att snabbt och friktionsfritt kunna flyga fram ovan underlagen. Och vare sig det råkar vara mitt i den hektiska morgonrusningen eller under din avkopplande söndagsrunda i öppna landskap så behöver du aldrig oroa dig för att dyka upp med svettig panna eller med andan i halsen. Så gör som oss, låt bilen stå kvar där nere i garaget och häng med mot nya äventyr med elektriska vibbar!

Crescent

Att köpa Ecoride på nätet

Att köpa cykel på nätet hos Cykelkraft.se är alltid enkelt, och cyklar från EcoRide utgör givetvis inget undantag! Vi förslår att du hittar rätt modell genom vår cykelväljare, där du enkelt kan filtrera fram rätt storlek genom att ange din kroppslängd. Känner du dig fortfarande lite osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt cykel så kontaktar du bara vår kundtjänst, ringa, maila eller chatta... du väljer själv! När du väl hittat rätt cykel så monterar, finjusterar och provcyklar vi din cykel innan vi helt utan extra kostnad fraktar den hem till din dörr. Har du köpt tillbehör  i samma beställning (t.ex. en flaskhållare eller en cykelsits) så monterar vi givetvis även dessa på din cykel innan vi skickar den hem till dig. Låter det enkelt? Det ska det vara!

Hos Cykelkraft hittar du hela EcoRides sortiment av elcyklar: allt från de prisbelönta storsäljarna till de modulära pendlarcyklarna och de praktiska transportcyklarna.