Filter
Sortera
Visar 611 produkter

Elcykel med mittmotor - För dig som provat finns inget annat!

Letar du efter en Elcykel med mittmotor eller helt enkelt en elcykel med underbart dynamisk och naturlig körkänsla så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett imponerande brett sortiment av olika elcyklar med mittmotor från kända tillverkare som t ex EcoRide, Skeppshult, Winther, Scott, Bergamont, Electra, Moustache, Cannondale, Trek, MADE, Frappé och Superior för att nämna några.

Att skaffa en elcykel med mittmotor är det överlägset bästa alternativet om du gillar cykling, så har du tillräcklig plånbok så är det ingen tvekan om vilket system du ska välja. Den enda nackdelen med mittmotor är att prisnivån är något högre, men frågar du oss så är tveklöst väl investerade pengar. Har du någon gång provat en elcykel med mittmotor så är vi helt säkra på att du aldrig kommer att aldrig att välja något av de andra systemen, svårare än så är det faktiskt inte. Och precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel av oss.

Allt från lite billigare till betydligt mer lyxiga elcyklar med mittmotorer

Hos oss hittar du alla typer av elcyklar med mittmotor: allt från de lite enklare varianterna för dig som främst vill ha något att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med högklassiga drivlinor och kraftfulla elmotorer med smått galna räckvidder.

För dig som oftast kör kortare turer men har branta uppförsbackar på vägen eller smärtfritt vill kunna dra barnen i en cykelvagn, då är en elcykel med en kraftfull mittmotor det perfekt alternativet. Har dina knän börjat strula? Har du inre längre samma kondition som tidigare? Eller vill du bara ha lite hjälp att komma ut och röra på dig lite oftare? Då är en elcykel helt rätt för dig, och förmodligen i formen av en med en potent mittmotor

Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Elcyklar med kraftfulla mittmotorer från välkända tillverkare

En elcykel har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. men elmotorn arbetar bara så länge du trampar, och så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo du kan givetvis cykla fortare... men du får göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Mahle, Fauza, Bafang och SpinTec.

Att köpa elcykel med mittmotor online

Att köpa elcykel med mittmotor hos oss är alltid enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar cykeln färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. När du handlar elcykel hos oss får du dessutom poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och 3 månaders fri försäkring. Om elcykeln du beställt mot förmodan inte faller dig i smaken så erbjuder vi 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser.