Filter
Sortera
Visar 82 produkter

Här hittar du barncyklar med 24"-hjul. Dessa passar i regel cyklister som är 130 - 150 cm långa (vilket ofta innebär att de är 8 - 12 år gamla). Det finns dock vissa avvikelser, så använd gärna vår längdväljare för att få helt rätt storlek!

Våra barn är det viktigaste vi har, och därför säljer vi på Cykelkraft endast barncyklar med 24"-hjul från välkända kvalitetsvarumärken.

Köp Barncykel 24 tum - barncyklar med 24"-hjul hos Cykelkraft.se

Hos Cykelkraft.se hittar du ett brett sortiment av barncykel 24" från cykelmärken som Scott, Superior, Merida, Frappe, Cannondale, Made med flera.

En 24"-barncykel börjar verkligen närma sig storlekar för vuxna cyklar, så här finns det mycket att välja på! Tuffa mountainbikeliknande barncyklar med dämpad framgaffel (dämpargaffel kan det också kallas, eller helt enkelt kort och gott dämpad) många utanpåliggande växlar, klassiska barncyklar med 3 växlar och fotbroms och allt därimellan. Det är dock fortfarande barn som använder 24-tummarna, och därför säljer vi enbart högkvalitativa varumärken när det gäller barncyklar - det är helt enkelt för att vi vill att barnen ska få en så rolig och säker cykelupplevelse som möjligt!

Barncyklar för barn

Vi säljer barncyklar för barn. Det innebär att bromshandtag, dämpargafflar och andra komponenter är byggda för att passa just barn. Billigare märken sätter ibland på vuxenkomponenter vilket gör cyklingen både jobbigare och mindre säker.

Vem passar en 24"-cykel?

Vi har modellunika längdangivelser på alla våra cyklar, och med vår längdväljare fyller du enkelt i ditt eller barnets längd och får bara se cyklar som passar. Men om man ska prata generellt kring 24"-barncyklar så passar de cyklister som är 130 - 150 cm långa, vilket brukar innebära att de är 8, 9, 10, 11 eller 12 år gamla.

Pojkcyklar och flickcyklar?

Det är ingen skillnad på det som en del leverantörer kallar pojkcyklar eller flickcyklar, utan du och ditt barn kan verkligen välja helt själva vad som passar er och den barncykel ni gillar allra mest.

Vi hjälper dig

Du är alltid välkommen att höra av dig till våra cykelexperter på Kundservice. De kan guida dig och svara på eventuella frågor som dyker upp eller om du känner dig osäker på cykelstorlek eller modell.