CYBER

MONDAY


Vi förlänger alla erbjudanden från
Black Week under Cyber Monday
innan vi höjer priserna igen - gäller
endast online!


GARMIN

Nedsatta priser på utvalda produkter från Garmin!
Gäller även under Cyber Monday - så långt lagret räcker!
2021
CYKLAR

Nedsatta priser på 2021-cyklar!
Gäller även under Cyber Monday - så långt lagret räcker!

Vårt team av cykelexperter har samlat ihop sina favorit erbjudanden som du inte får missa.
Allt ifrån kläder för både dam & herr till dubbdäck, ryggsäckar och mängder med
grymma cykeltillbehör. Gäller även under Cyber Monday - innan vi höjer priset!


Black Friday

Det hela började i USA med Black Friday - en stor readag i slutet av November. Den kallas för Black Friday eftersom det var dagen då butikerna visade svarta siffror - dvs. positiva resultat. Butikerna lockar med bra erbjudanden och kraftiga prissänkningar och trycket är högt. Det var under 2013 som Black friday trenden tog sig till norden och började synas bland flera svenska e-handelsföretag och butikskedjor. Black Friday har tagits emot med glädje då många ser det som ett ypperligt tillfälle att handla julklappar till riktiga pangpriser. Cykelkraft har inte varit sena på att haka på trenden utan varje Black Friday hos oss är en riktigt köpfest med kampanjpriser på hela sortimentet - även tidigare nedsatta varor och årets cykelmodeller. Vill du göra ett bra klipp är detta ett utmärkt tillfälle.

Cyber Monday

När e-handeln växte kom Cyber Monday - en readag för onlinehandeln måndagen efter Black Friday. I år har vi blivit galna och kör inte bara Black Friday och Cyber Monday, utan även alla dagar där emellan! Cyber Monday är till en början en dag som markerar starten för julhandeln över internet, men idag är det snarare ett sett att markera att Black Weekend lider mot sitt slut. Under Cyber Monday hittar du fortsatt samma fina erbjudanden som under Black Friday här på cykelkraft.se, åtminstone så länge sakerna finns kvar i lager.

Black Weekend

Black Weekend är ett samlingsbegrepp för Black Friday, Cyber Monday och alla dagar där emellan. Under Black weekend har vi på cykelkraft.se en riktig reafest som sträcker sig under fyra dagar sista helgen i november med kampanjpriser på allt du ser i butiken. Men kom ihåg att vara ute i tid så du inte missar chansen att handla någon av våra Black Weekend deals innan de tar slut på lagret.

Upptäck 2021 års cyklar Upptäck riktiga klipp på dubbdäck