BLACK WEEK STARTAR OM:

dagar
timmar
minuter
sekunder

BLACK FRIDAY

Black Friday Cyber Monday rea på Cykel

Är du ute efter att köpa Cykel under Black Week? Då har du kommit rätt! Vi på Cykelkraft är ledande inom Cykel i Sverige. Hos oss hittar du alltid en bra deal på cykel och inte minst under Black Week 2024. När man ska köpa cykel är det viktigt att hitta rätt storlek på cykeln, vilket är enkelt hos oss! Vi på Cykelkraft har tagit fram flera verktyg för att du enkelt ska hitta rätt storlek på din cykel även online. Testa vår cykelväljare eller vår storleksguide för att få fram vilken cykel som passar just dig. När du har hittat rätt storlek på din cykel använder du dig bara av alla våra filter för att hitta din drömcykel. Hos oss på Cykelkraft hittar du cyklar för alla, vi har mountainbikes, gravel bikes, standardcyklar från b.la. Kronan och MADE, barncyklar, hybridcyklar, lådcyklar m.m. Är det någon gång man ska satsa på kvalitet är det under Black Week och Cyber Monday, nu har du tillfälle att hitta din drömcykel till black week priser. Passa på sålänge din storlek finns kvar i lager!

Black Friday Deals på Elcykel

Haka på trenden med Elcykel. Elcykel har tagit Sverige med storm, och vem förstår inte det när bensinpriser, matpriser och energipriser bara stiger? Köp elcykel under Black Friday, det perfekta tillfället att haka på trenden! Med en klassiker från Kronan eller en EL-MTB från Superior, Scott, Trek m.fl. Vi har elcykel för alla, oavsett om du ska använda den för att ersätta andra färdmedel eller bara för att få extra fart på stigcyklingen.

Cykeltillbehör

Förhöj cykelupplevelsen med våra bästa cykeltillbehör! Se till att du är förberedd i vinter innan olyckan är framme. Med ett par bra dubbdäck kan du cykla säkert även på de mest moddiga vägarna. Ett gott råd är att byta till dubbdäck innan blixthalkan slår till. Har du inte gjort det än, så är det hög tid att införskaffa ett par säkra dubbdäck under Black Friday. Under hösten och vintern när mörkret faller på är det också viktigt med bra belysning, inte bara för att synas utan också för att du ska se vart du cyklar för att undvika olyckor. Följ detta så håller du dig och din cykel säker i vinter!

Tips på bra cykeltillbehör

Med rätt typ av cykeltillbehör slipper du onödigt huvudbry, se därför till att alltid ha en cykelpump hemma eller i väskan, slang och ett SSF-godkänt cykellås för att inte få din cykel stulen. Se till att transportera din cykel säkert med cykelhållare från Thule. Köp snygga stänkskärmar eller förläng livstiden på din cykel med olja, tvätt och fett för olika delar. Vi har de perfekta julklapparna till den cykeltokiga, alltid hos oss på Cykelkraft!

Erbjudanden Cykelkläder

Är du ute efter att optimera din cykling? Eller efter den perfekta julklappen? Har du krav på funktionalitet, komfort och estetik när det kommer till din cykelgarderob? Det har vi också! Hos oss på Cykelkraft hittar du de senaste cykelkläderna av hög kvalitet för alla cyklister. Oavsett om du är ute efter billiga cykelkläder eller tänker mer på komfort och funktion. Vi har vind- och vattentäta cykelkläder, cykelkläder som ger dig en grym komfort så som cykelbyxor med padding, skoöverdrag, cykelhandskar eller underställ i ull, sköna cykelskor. För att inte glömma det viktigaste av allt, Cykelhjälmen. En cykelhjälm är en billig livsförsäkring för att undvika allvarliga skador vid fall. Att köpa cykelkläder som sitter bra ger dig mer tid att fokusera och njuta av dig cykelrunda. Passa på att fynda kvalitativa cykelkläder under black week hos oss på Cykelkraft!

Rabatt på Elektronik

I Sverige startade Black Friday rean inom elektronik-segmentet där Cykelkraft var inte sena med att hoppa på tåget. Under Black Week hypen har Cykelkraft mängder av erbjudanden på Elektronik. Uppnå en helt ny nivå av cykling med en pulsklocka, cykeldator eller en smart cykeltrainer. Med en cykeldator får du stenkoll på antal kilometer, watt eller puls, vilket gör att du enkelt kan ta din träning till en helt ny nivå. Vill du steppa upp ytterligare ett steg så är en smart trainer något för dig.

Black Friday på Garmin

Inför och under Black Friday 2020, 2021, 2022 och 2023 hade vi på Cykelkraft grymma deals på Garmin. Cykelkrafts sortiment av Garmin elektronik består främst utav cykeldatorer och pulsklockor. Signa upp på vårat nyhetsbrev för att få veta vad vi har för erbjudanden i år.

Bästa erbjudanden på Cykeltrainer

Cykla inomhus året om! Oavsett vad du har för anledning, så är en cykeltrainer alltid en bra idé. Med en cykeltrainer sparar du inte bara på tid utan du slipper ta dig ut i regnet, snöstormen och du kan enkelt koppla upp dig till en virtuell mijlö för att köra race med vännerna.