Slutar om:


Cykelfynda - Prissänkta dubbdäck

Cykelfynda - Skeppshult - Minst -10% på Skeppshult

Black Friday rea online på Cykelkraft.se 2022

Vad är Black Friday 2022?

Det hela började i USA med Black Friday - en stor readag i slutet av November. Den kallas för Black Friday eftersom det var dagen då butikerna visade svarta siffror - dvs. positiva resultat. Butikerna lockar med bra erbjudanden och kraftiga prissänkningar och trycket är högt. Det var under 2013 som Black friday trenden tog sig till norden och började synas bland flera svenska e-handelsföretag och butikskedjor. Black Friday har tagits emot med glädje då många ser det som ett ypperligt tillfälle att handla julklappar till riktiga pangpriser. Cykelkraft har inte varit sena på att haka på trenden utan varje Black Friday hos oss är en riktigt köpfest med kampanjpriser på hela sortimentet - även tidigare nedsatta varor och årets cykelmodeller. Vill du göra ett bra klipp är detta ett utmärkt tillfälle.

Missa inte våra erbjudanden under Black Week 2022

Black Week, Black fraiday, Cyber week - kärt barn har många namn!

Oavsett vad du kallar Black Week rean så är det en sak som är säker, vi på Cykelkraft kommer att leverera GALNA erbjudanden hela black week. Se till att signa upp dig på vårat nyhetsbrev för att få förtur till Black Week och alla galna erbjudanden!

Förtur till Black Week

* indicates required

Cykelkraft – Sveriges cykelbutik online

Vi på Cykelkraft tycker det ska vara lika lätt att handla cykel på nätet som i en fysisk butik. Därför har vi tagit fram vår egen cykelväljare som hjälper dig att hitta rätt cykel efter dina unika behov och önskemål. Våra cykelexperter sitter också redo på telefon, mail och chatt för att besvara eventuella frågor som kan dyka upp och guida dig rätt. Om du beställer din cykel hos oss så monterar vi den till perfektion. Det enda du behöva göra är att vrida styret, montera eventuell korg och montera på pedalerna, sen är det bara att tuta och köra. Till cykelväljaren

Black Week och Black Friday i cykelbutikerna

Black Friday rea i våra cykelbutiker i Jönköping och Göteborg

Under Black week kommer vi att ha galna blackweek erbjudanden i cykelbutikerna. Mer information om vart du hittar våra butiker hittar du här.

Vad är Cyber Monday?

När e-handeln växte kom Cyber Monday - en readag för onlinehandeln måndagen efter Black Friday. I år har vi blivit galna och kör inte bara Black Friday och Cyber Monday, utan även alla dagar där emellan! Cyber Monday är till en början en dag som markerar starten för julhandeln över internet, men idag är det snarare ett sett att markera att Black Weekend lider mot sitt slut. Under Cyber Monday hittar du fortsatt samma GALNA erbjudanden som under Black Friday här på cykelkraft.se, åtminstone så länge sakerna finns kvar i lager. Nu förtiden har det blivit allt vanligare att man kallar black week för cyber week för black week rea online.

När infaller Cyber Monday 2022?

Cyber Monday 2022 infaller den 28 November. Datumet infaller måndagen efter blackfriday. På senare år har det blivit allt vanligare att avsluta Black Week på Cyber Monday. Cyber Måndag är den största rea-festen online och avslutar Black Week, Black Friday och Black Weekend.

När infaller Black Friday 2022?

Black Friday 2022 är den 25 November och pågår i 24 timmar. Black Friday spås bli den största rea-dagen 2022 i svensk historia!

Vad är Black Weekend?

Black Weekend är ett samlingsbegrepp för Black Friday, Cyber Monday och alla dagar där emellan. Under Black weekend har vi på cykelkraft.se en riktig reafest som sträcker sig under fyra dagar sista helgen i november med kampanjpriser på allt du ser i butiken. Men kom ihåg att vara ute i tid så du inte missar chansen att handla någon av våra Black Weekend deals innan de tar slut på lagret.

När infaller Black Week 2022?

Black Week 2022 i Sverige pågär veckan inför den svarta fredagen och infaller den 21 November till och med den 27 November. På Cykelkraft kommer vi fira Black Friday, Black Week, Black Weekend och Cyber Monday med grymma erbjudanden, vi startar vår black friday rea den 20 November 2022!

Upptäck 2022 års cyklar Upptäck riktiga klipp på dubbdäck