Filter
Sortera
Visar 29 produkter

Här hittar du cykelreflexer för både fram- och bakmontering på din cykel, samt för att fästa på dina cykelhjul. En cykelreflex är en nödvändighet, både enligt lagboken och för din egna säkerhets skull. Vi säljer ett stort antal olika typer av refler för cyklar, men gemensamt är att alla håller hög kvalitet.

Reflexer till cykel

Cykelreflexer är viktigt att ha på cykeln för att du ska synas bättre ute i trafiken. Reflex på cykeln är både en säkerhetsfråga och ett måste enligt lagboken. Om du skulle cykla på en cykel utan belysning och reflexer i mörker uppmärksammar inte bilister dig förens du är ca. 25 meter ifrån, men med en reflex fyrdubblar du din synlighet. Här hittar du cykelreflexer för både fram- och bakmontering samt som går att montera på cykelhjulen. Att placera reflexer på cykelhjulen gör att du syns bättre från sidan och för andra trafikanter är det lättare att urskilja reflexer som rör sig än inte.

Här hittar du cykelreflexer från varumärken som Hermans, Spectra, Aim, Bush & Müller, Dimension, 3M Scotchelite, Jandd, TEC och Cateye.