Filter
Sortera
Visar 318 produkter

Här finner du sadlar, sadelklämmor, sadelstolpar och sadelstolpsklämmor.

Cykelsadlar och sadelöverdrag

Cykelsadel

En skön cykelsadel kan vara skillnaden mellan en trevlig cykeltur och en mindre trevlig sådan. Att cykla på en oskön sadel som skaver ska ingen behöva göra. Är du ute efter maximal komfort för din rumpa borde du testa cykla på en gelsadel. En gelsadel är en cykelsadel som är fylld med gel som gör sadeln mjuk och formbar. När du ska välja cykelsadel bör du dock utgå ifrån din cykelstil. Hos oss hittar du bland annat mtb sadlar, touring sadlar, trekking sadlar och barn sadlar. Utöver de vanliga färgerna på cykelsadlar (svart och vit) hittar du fina färger som blå, grön, röd och gult.

Sadelöverdrag

Det är aldrig roligt att sätta sig på en blöt eller kall cykelsadel, men det finns en smart lösning på problemet och det är sadelöverdrag. Här hittar du regnskydd till din sadel som du sätter på cykelsadeln när cykeln inte används som håller sadeln torr tills det är dags att cykla igen. Vi har även mjuka sköna sadelöverdrag i fårskinn som är riktigt mysiga och som värmer när det är kallt ute. Tycker du om mönster och färg borde du verkligen spana in Basils tjusiga sadelöverdrag med blommor och fåglar.

Vi har cykelsadlar och sadelöverdrag från flera välkända varumärken som Brooks, Bontrager, Selle Italia, Pro, BBB, Selle San Marco och många fler.