Filter
Sortera
Visar 64 produkter

Elcykel med motor i bakhjulet - För dig med begränsad budget

Letar du efter en Elcykel med motor i bakhjulet eller helt enkelt en elcykel där du kan spara en slant så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett brett sortiment av olika elcyklar med motor i bakhjulet från kända tillverkare som t ex EcoRide, Winther och Centurion för att nämna några.

Den överlägset största (och i princip den enda) fördelen med elmotor i bakhjulet är priset, möjligen även det faktum att systemet ofta upplevs som effektivare i uppförsbackarna och ger hyfsat grepp även på hala underlag. En elcykel med bakhjulsdrift uppnår inte alls samma naturliga cykelkänsla som med en mittmotor, men kan du ha överseende med det så är det kanske värt det om man vill lägga pengarna på annat istället.

Men ett faktum kvarstår - Har du någon gång provat att cyklat med en mittmotor så kommer du aldrig att välja system med bakhjulsdrift, svårare än så är det faktiskt inte. Och precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel av oss.

Allt från lite billigare till betydligt mer lyxiga elcyklar med motorn i bakhjulet

Hos oss hittar du alla typer av elcyklar med motor i bakhjulet: allt från de enklaste varianterna för dig som främst vill ha något att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha högklassiga drivlinor och elmotorer som levererar lite längre räckvidder.

För dig som oftast kör kortare turer smärtfritt vill kunna trampa på i branta uppförsbackar så är en elcykel med motorn i bakhjulet ett lite billigare alternativ. Har dina knän börjat strula? Har du inre längre samma kondition som tidigare? Eller vill du bara ha lite hjälp att komma ut och röra på dig lite oftare? Då är en elcykel helt rätt för dig, och kanske även en med motorn i bakhjulet.

Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till din dörr.

Elcyklar med motorer i det bakre navet från välkända tillverkare

En elcykel har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Elmotorns kraft anpassas till viss del efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo du kan givetvis cykla fortare... men du får göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Promovec, Mahle, Fauza och SpinTec.

Att köpa elcykel med motor i bakhjulet online

Att köpa elcykel med motor i baknavet hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar cykeln färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. När du handlar elcykel hos oss får du dessutom poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och 3 månaders fri försäkring. Om elcykeln du beställt mot förmodan inte faller dig i smaken så erbjuder vi 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser.