Filter
Sortera
Visar 9 produkter

Knävärmare är en favorit i många cyklisters garderob. Med ett par knävärmare skyddar du leder och senor i knät från kyla och förebygger onödiga skador. Ta på dem när det är svalt ute och dra enkelt av dem när vädret tillåter och stoppa ner dem i fickan.

Knävärmare för cykling

Knävärmare är en kortare version av benvärmare och som du säkert förstår så täcker den dina knäleder. Med ett par knävärmare kan du enkelt omvandla dina cykelshorts till ett par knickers. Även om knävärmaren inte är ett av de vanligaste plaggen i en cyklist garderob så är det ett plagg som ger dig möjlighet att reglera temperaturen på ett smidigt sätt. De är nämligen lika smidiga att dra på som att ta av, bara dra på dem och av dem över skorna och stoppa dem i jackfickan om de inte längre behövs.

Knävärmare istället för knickers

Knävärmaren är ett relativt nytt påfund som introducerades så sent som tidigt 90-tal. Det var Edwig Van Hooydonck som efter att ha drabbats av en knäskada på en aning nytänkande sätt skapade de första knävärmarna. Han ville helt enkelt se till att hålla knäna varma under de svalare cykelloppen och testade först med längre cykelshorts. Eftersom han tyckte de var för lösa så använde han sig istället av benvärmare men han upplevde då att de korvade sig runt anklarna. De han då gjorde var att helt enkelt klippa av benvärmarna för att få mer komfort och bibehålla värmen. Detta var början får knävärmaren och blev snabbt en favorit bland många cyklister världen över. Knävärmaren har för många kommit att bli knickers-byxans ersättare.

Köp knävärmare online

knävärmare

Genom att använda sig att knävärmare så hålls både leder samt senor runt knäna varma och förebygger tråkiga knäskador. Hos oss hittar du därför ett brett utbud av knävärmare till riktigt bra priser från ledande tillverkare som:

  • Endura
  • Assos
  • Bontrager
  • Kross
  • Shimano

Ifall du behöver hjälp med att hitta ett par knävärmare som sitter som en smäck kan du alltid kontakta våra cykelexperter i kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att hitta rätt knävärmare för dig.