Filter
Sortera
Visar 345 produkter

Här hittar du cykelkassetter och bakdrev i mängder! Vi erbjuder hundratals modeller från varumärken som Shimano, Campagnolo, SRAM, BBB och många fler.

Köp cykeldrev och cykelkassetter

Hos oss hittar du många olika cykeldrev. Vi har ett stort utbud av kassetter för både mountainbikes och racercyklar, allt ifrån top of the line produkter till billigare budget alternativ. Vi har även ett stort utbud med frikransar till standardcyklar, bmx och singlespeed. Letar du istället efter bakdrev till din cykel så kan vi självklart erbjuda det till kanonpriser också.

Hos Cykelkraft hittar du cykeldrev, kassetter och frikransar från välkända varumärken som SRAM, Shimano, Campagnolo, Surly, BBB, Hope och fler.

Vi finns här för att hjälpa dig

Har du frågor om vilket cykeldrev eller cykelkassett som funkar med din cykel? Hör av dig till våra cykelexperter på Kundservice, de kan allt om cykeldrev och kassetter och hjälper dig gärna. Vi har även en smart filtreringsfunktion där du kan sortera efter typ av produkt, cykeltyp, varumärke och mycket mer. Den gör det riktigt lätt att hitta och beställa kan du göra online, redan idag.

Cykeldrev