Filter
Sortera
Visar 25 produkter

Här hittar du resväskor för dig som kör triathlon och time trail men såklart också väskor för dig som bara letar efter en helt vanlig resväska. Resväskorna du hittar här är framförallt i mjuka material vilket gör dem enklare att stuva när det är trångt om utrymme. En del av resväskorna går dessutom utmärkt att bära som ryggsäck då de är utrustade med vadderade axelremmar.

Mjuka resväskor

Ska du ut och resa? Då behöver du såklart en rymlig resväska. Här på Cykelkraft hittar du främst mjuka resväskor. En fördel med mjuka väskor är att de ofta är utrustade med flera olika fack på utsidan som gör att du enkelt kan komma åt viktiga saker som pass, mobil och plånbok. En annan stor fördel med mjuka väskor är att det är enkla att stuva till skillnad från hårda väskor. Mjuka resväskor är i de flesta fall tillverkade i väldigt slitstarka material men är inte lika stöttålig som en hård väska. Om du reser med en mjuk väska så måste du därför ha i åtanke på att dina saker inuti inte är lika skyddade. Så om du själv inte kontroller hur väskan hanteras packa aldrig ner ömtåliga och värdefulla prylar.

Vårt utbud av resväskor

Mjuk resväska

Hos oss hittar du olika typer av resväskor till riktigt bra priser. Vi har resväskor som är anpassade för dig som kör triathlon eller time trail och vanliga mjuka resväskor med hjul och praktiskt handtag. Våra anpassade triathlonväskor är utrustade med ett hjälmfack, telefonfack, dryckesfack och ett fack för våta prylar. Våra andra resväskor finns i olika utföranden och storlekar. Vissa av dem går att bära som ryggsäck om så skulle önskas. Hos oss finner du resväskor som rymmer allt från 20 liter upp till 140 liter. De mindre väskorna fungerar dessutom utmärkt som handbagage när du reser med flyg. Vi säljer resväskor från följande varumärken:

  • Evoc
  • Ortlieb
  • Endura

Köp resväska online på Cykelkraft.se

På Cykelkraft hittar du ett stort utbud av resväskor till riktigt bra priser från ledande tillverkare. Om du skulle ha svårt att välja resväska kan du alltid vända dig till vår kundservice så hjälper de dig med ditt val. Skulle du mot förmodan hitta samma resväska billigare någon annanstans så prismatchar vi.