Filter
Sortera
Visar 175 produkter

Här hittar du vårt fina utbud av racerstyren till alla typer racers och landsvägscyklar. Vi har racerstyren i såväl kolfiber som aluminium i olika modeller och storlekar.

Racerstyre och bockstyre

Om du cyklar på en racer så är det med största sannolikhet ett racerstyre eller även kallat bockstyre som sitter på cykeln. Om ditt nuvarande styre har blivit slitet eller gått sönder, eller om du vill uppgradera det befintliga styret så kommer du garanterat att hitta det du söker här.

I vårt stora sortiment av cykelstyren så har vi racerstyren i både aluminum och kolfiber i alla olika prisklasser, modeller och storlekar du kan tänka dig. Vi har allt från racerstyren med integrerade styrstammar för optimal aerodynamik och lägsta möjliga vikt till enklare aluminiumstyren för dig som är en glad motionär.

Racerstyren i olika material och storlekar

Ett racerstyre i kolfiber är lättare och styvare samtidigt som det är bekvämare, då det äter upp vibrationer från vägbanan på ett helt annat sätt än vad ett racerstyre i aluminium gör.

Racerstyren finns i flertalet olika bredder, då vi alla är olika breda över axlarna och även föredrar olika bredd på styret. Tänk här på att axlarna ska kunna vara avslappnade när du sitter med händerna på reglagen, du ska inte behöva bredda ut eller dra ihop skuldrorna för att kunna sitta bekvämt och avslappnat med armarna.

Bockstyre

Racerstyren i kolfiber går att variera på många sätt, du hittar till exempel Bontragers IsoCore-styren här, som har extra vibrationsdämpande egenskaper för optimal komfort. Samma varumärke har även sina prisbelönta XXX-styren som är bland det lättaste och styvaste du hittar på marknaden. Här finns alltså en djungel av produkter, och vi garanterar att även den mest kräsne cyklisten hittar sitt favoritstyre hos Cykelkraft!

Köp racerstyre online

Här på Cykelkraft hittar du ett stort utbud av racerstyren till riktigt bra priser från ledande tillverkare som Deda, Bontrager, Zipp, Pro och många fler. Vi vet av erfarenhet att det kan vara svårt att veta vilket styre man ska välja - hur brett ska styret va? vilket material ska jag välja? vilket styre lämpar sig bäst för min cykel? Alla dessa frågor är våra cykelexperter på kundservice redo att hjälpa dig besvara. Vid minsta tveksamhet kan du alltid kontakta våra cykelexperter på telefonnumret: 010 - 101 40 00 så hjälper de dig att hitta rätt racerstyre för dig.