Det finns inga produkter som matchar urvalet

Sugen på en Watt bike? Hos Cykelkraft.se hittar du ett brett utbud av cyklar från Watt bike till bra priser - och givetvis levererar vi cykeln hem till dig monterad, testad och justerad!

Watt Mobility är ett innovativt Holländskt cykelföretag som strävar efter att skapa okomplicerade men samtidigt moderna elcyklar för oss som vill leva klimatsmart genom att helt välja bort fordon som använder fossila bränslen. Japp, det handlar uteslutande om eldrivna cyklar och de sätter fullt fokus på modern design och praktisk funktion till ett rimligt pris. Så letar du efter en minimalistisk stadscykel med modern holländsk design och elegant raka linjer så har du hittat rätt! Och gemensamt för samtliga modeller är dess smidiga elektriska drivlinor, där både motor och batteri kan vara svåra att upptäcka för ett otränat öga.

De två grundarna, Marc Jacobs och Frans Nomden, har sedan länge insett att cykling blir både roligare och enklare med eldrift. Och oavsett om du helst håller till hemma i stan eller ute på cykelbanor så har du alla möjligheter att förvandla dina dagliga transporter till ett rent nöje när du friktionsfritt flyger fram på ett beroendeframkallande fartgeni från Watt Mobility, dessutom i förbluffande hög takt och med full kontroll på prylarna. Både Marc och Frans hoppas att cyklarnas unika formspråk ska kunna övertyga ännu flera om att det är dags att bryta invanda gamla resemönster och gå över till tvåhjulig eldrift.

Hos oss på Cykelkraft hittar du större delen av hela dess pålitliga, prisvärda och komfortabla sortiment: allt från den prisbelönta storsäljaren Boston till den minimalistiska och lite urbana retropendlaren New York.

Watt Bikes

Karismatiska holländare med fullt fokus på Elcyklar

De två holländska grundarna, Marc Jacobs och Frans Nomden, har sedan länge insett att cykling både blir roligare och enklare med modern eldrift. Och oavsett om du helst håller till hemma i stan eller ute på cykelbanor så har du alla möjligheter att förvandla dina dagliga transporter till ett rent nöje när du friktionsfritt flyger fram på ett beroendeframkallande fartgeni från Watt Mobility, dessutom i förbluffande hög takt och med full kontroll på prylarna. Både Marc och Frans hoppas att dessa cyklars unika förmspråk ska kunna övertyga ännu flera om att det är dags att bryta invanda gamla resemönster och gå över till tvåhjulig eldrift... både för din och min skull.

Man skapar urbana Elcyklar som är både snygga, snabba och komförtabla, det här är praktiska cyklar som fungerar precis lika bra för hektisk jobbpendling som för avslappnad helgcykling med vännerna. Varje detalj är noga utvalt för att skapa ett transportmedel som passar den kvalitetsmedvetna cyklister som ställer höga krav på både design, funktion och komfört.

Nästan osynliga elsystem med pålitlig funktion

Här handlar det uteslutande om eldrivna cyklar och de sätter fullt fokus på modern design och praktisk funktion till ett rimligt pris. Så letar du efter en minimalistisk stadscykel med modern holländsk design och elegant raka linjer så har du hittat helt rätt! Och gemensamt för samtliga modeller är dess smidiga elektriska drivlinor, där både elmotor och batteri är så elegant integrerade i den klassiska designen att det faktiskt kan vara svåra att upptäcka för ett otränat öga.

Mot nya äventyr med miljövänligt elektrisk assistans

Japp, det finns massor av nya resmål att upptäcka men det finns faktiskt en hel del välkända områden att återupptäcka. Det spelar faktiskt ingen större roll om du är på väg till jobbet, till gymmet eller till vännerna nere på kvarterskrogen. Oavsett vilken väg du väljer så ser Watt Mobility till att du alltid kan ta vägen som leder mot en klimatmässigt hållbar morgondag. I sadeln på en Elcykel från Watt Mobility är du alltid på väg, med minsta motstånd, utan en massa trist väntan... men med en tydlig stävan mot en miljövänligare framtid.

Med ett fulladdat batteri har du alla möjligheter att snabbt och friktionsfritt kunna flyga fram på stadens alla olika typer av underlag. Och vare sig det råkar vara mitt i den hektiska morgonrusningen eller under din avkopplande söndagsrunda i öppna landskap så behöver du aldrig oroa dig för att dyka upp med svettig panna eller med andan i halsen. Så gör som oss, låt bilen stå kvar där nere i garaget och häng med mot nya äventyr med elektrisk assistans!

Varje gång någon bestämmer sig för att ta Elcykeln istället för bilen så är det en seger, dessutom både för den enskilda individen och för resten av planeten. Och varje gång beslutet fattas trots trist väder, trånga stadskärnor och ineffektiv infrastruktur så är det en seger för hela samhället... möjligheterna är verkligen oändliga!

Att köpa Watt Mobility Elcyklar på nätet

Att köpa cykel på nätet hos Cykelkraft.se är alltid enkelt, och cyklar från Watt Mobility utgör givetvis inget undantag! Vi förslår att du hittar rätt modell genom vår cykelväljare, där du enkelt kan filtrera fram rätt storlek genom att ange din kroppslängd. Känner du dig förtfarande lite osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt cykel så kontaktar du bara vår kundtjänst, ringa, maila eller chatta... du väljer själv!

När du väl hittat rätt cykel så monterar, finjusterar och provcyklar vi din cykel innan vi helt utan extra kostnad fraktar den hem till din dörr. Har du köpt tillbehör i samma beställning (t.ex. en flaskhållare eller en cykelsits) så monterar vi givetvis även dessa på din cykel innan vi skickar den hem till dig. Låter det enkelt? Det ska det vara!

Hos oss på Cykelkraft hittar du större delen av hela dess pålitliga, prisvärda och komförtabla sortiment: allt från den prisbelönta storsäljaren Boston till den urbana retropendlaren New York.