Filter
Sortera
Visar 231 produkter

Damcyklar - hitta rätt damcykel!

Letar du efter en damcykel eller en cykel med lågt insteg då har du kommit rätt! Vi erbjuder nämligen ett brett sortiment av dam-cyklar från kända tillverkare som Skeppshult, Ecoride, Scott, Winther, Kane, Kronan och Frappe. Här hittar du allt från traditionella hängmattecyklar även kallade mormorscyklar eller tantcyklar till betydligt sportigare nyutvecklade damcyklar. Vi erbjuder givetvis bra priser, snabba leveranser rätt till dörren när du köper en damcykel av oss.

Vadå damcykel? Det finns väl massor av cyklar för damer?

Ja, givetvis finns det mountainbikes, racercyklar och massor av annat i cykelväg som är byggt för tjejer! Dessa hittar du enkelt bland dessa egna kategorier. Här visar vi endast de klassiska damcyklarna!

Billiga damcyklar och lyxiga damcyklar

Hos Cykelkraft.se hittar du alla typer av damcyklar: från de billigaste och enklaste varianterna för dig som vill ha något enkelt att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med handsydda sadlar och superduperutrustning. Oavsett om du väljer att köpa en billig damcykel eller vår finaste modell så monterar, justerar och testar vi din cykel noggrant innan vi levererar damcykeln hem till dig.