Filter
Sortera
Visar 36 produkter

Här hittar du barncyklar med 16"-hjul. Dessa passar i regel cyklister som är 100 - 120 cm långa (vilket ofta innebär att de är 4 - 6 år gamla). Det finns dock vissa avvikelser, så använd gärna vår längdväljare för att få helt rätt storlek!

Våra barn är det viktigaste vi har, och därför säljer vi på Cykelkraft endast barncyklar med 16"-hjul från välkända kvalitetsvarumärken.

Köp Barncykel 16 tum - barncyklar med 16"-hjul hos oss

Hos Cykelkraft.se hittar du ett brett sortiment av barncykel 16" från cykelmärken som Winter, Saveno, Made med flera.

En 16"-barncykel är ofta den första "riktiga" cykeln som ett barn får, och därför säljer vi enbart högkvalitativa varumärken när det kommer till barncyklar. Det är helt enkelt för att vi vill att barnen ska få en så rolig cykelupplevelse som möjlig samtidigt som det ska vara säkert att cykla.

Vem passar en 16"-cykel?

Vi har modellunika längdangivelser på alla våra cyklar, och med vår längdväljare fyller du enkelt i ditt eller barnets längd och får bara se cyklar som passar. Men rent generellt så passar 16"-barncyklar cyklister som är 100 - 120 cm långa, vilket brukar innebära att de är 4, 5 eller 6 år gamla.

barncykel

Pojkcyklar och flickcyklar?

Det är ingen skillnad på det som ibland kallas för pojkcyklar eller flickcyklar. Du och ditt barn kan verkligen välja helt själva det som ni gillar och det som passar er allra bäst.

Vi hjälper dig

Skulle det dyka upp frågor och funderingar kring cykelstorlek eller modell så är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Våra cykelexperter på Kundservice kommer guida och hjälpa dig.