Filter
Sortera
Visar 317 produkter

Cityhybriden är precis som många andra hybrider en snabb och lättrullad cykel. Cityhybriderna är utvecklade med större fokus på komfort och mindre fokus på träning, motion och tävling. Men låt dig inte luras. Trots att cityhybriden inte är någon tävlingscykel så kan man cykla överraskande snabbt och ta sig fram otroligt effektivt.

Vill man så kan man självklart motionera på en cityhybrid också, men för tävling så rekommenderar vi istället en racehybrid. Oavsett om du har 5 km, 10 km eller 20 km till jobbet så kan du ta dig fram utan större ansträngning. Cityhybriden har en mer upprätt sittställning som ger dig bättre översikt och ökad bekvämlighet i stadsmiljö. Även däcken är något bredare på cityhybrider, detta gör att du får en mjukare cykling och utan problem kan variera underlag mellan asfalt, kullersten och enklare grusvägar. I vårt sortiment cityhybrider hittar du även ett flertal cyklar utrustade med alla praktiska tillbehör man kan behöva. Cityhybriden är den i särklass bästa cykeln för dig som söker en lättrullad allround city-cykel med hög komfort och flera praktiska fördelar.

Cityhybrid - Köp billig hybridcykel på nätet

Cityhybriden är precis som många andra hybrider en snabb och lättrullad cykel. Cityhybriderna är utvecklade med större fokus på komfort och mindre fokus på träning, motion och tävling. Men låt dig inte luras. Trots att cityhybriden inte är någon tävlingscykel så kan man cykla överraskande snabbt och ta sig fram otroligt effektivt. Vill man så kan man självklart motionera på en cityhybrid också, men för tävling så rekommenderar vi istället en racehybrid. Oavsett om du har 5 km, 10 km eller 20 km till jobbet så kan du ta dig fram utan större ansträngning på en cityhybrid. Det är därmed den perfekta pendlingscykeln!

Cityhybrid

Vad skiljer en cityhybrid från en racerhydrid och crosshybrid

Cityhybriden har en mer upprätt sittställning än en racercykel som ger dig bättre översikt och ökad bekvämlighet i stadsmiljö. Även däcken är något bredare på cityhybrider, detta gör att du får en mjukare cykling och utan problem kan variera underlag mellan asfalt, kullersten och enklare grusvägar. Till skillnad från crosshybriden så har cityhybriden inte en dämpad framgaffel vilket gör att den inte tål lika avancerat underlag som crosshybriden. I vårt sortiment av cityhybrider hittar du även ett flertal cyklar utrustade med alla praktiska tillbehör man kan behöva. Cityhybriden är den i särklass bästa cykeln för dig som söker en lättrullad allround city-cykel med hög komfort och flera praktiska fördelar.