Filter
Sortera
Visar 21 produkter

Österrikiska Woom grundades så sent som 2013 i ett garage i Wien av Marcus Ihlenfeld och Christian Bezdeka, men man har redan blommat ut till ett internationellt företag. Man har snabbt etablerat sig som en av trendsättarna inom branschen för barncyklar av riktigt hög kvalitet och Woom finns redan representerade i ett 30-tal länder, inklusive alla de skandinaviska länderna, Österrike, Tyskland, Schweiz, Spanien, Frankrike, Italien, USA, Kina och även på en rad andra håll.

Här handlar det uteslutande om ultralätta barncyklar av exceptionellt hög kvalitet där varje cykel är designad för att ge så många barns liv som möjligt stor glädje, snarare än lite glädje till en enda ägare. Det är ett hedersamt uppdrag som kortfattat går ut på att skapa utomordentliga cyklar som ger både barnet och föräldrarna massor av oförglömliga upplevelser. Förhoppning är att barn som upplever dessa magiska ögonblick i sadeln kommer att växa upp till att bli medvetna vuxna som regelbundet cyklar och blir ambassadörer för den kommande transportrevolutionen. På Woom ser man cykling som ett kraftfullt verktyg för att kunna möta kraven på en övergång till en klimatvänligare, hälsosammare, effektivare och mer njutbar rörlighet... dessutom både i städerna och ute på landsbygden. Med varje enskilda Woom tar världen ett steg närmare mot ett hållbart resande och en livskraftigare framtid.

Woom barncykel

Historien bakom Woom barncyklar

Österrikiska Woom grundades så sent som 2013 av Marcus Ihlenfeld och Christian Bezdeka, men man har redan hunnit blommat ut till ett internationellt företag. Woom´s historia startade med att Christian (en biomedicinsk tekniker med examen i industriell design) och Marcus (som fram till dess marknadschef inom fordonsindustrin) – båda två pappor och båda två halvgalna cykelnördar – beslutade att utveckla en cykel för sina egna barn, som skulle passa perfekt barnens proportioner och för dess beteenden. Efter att Christian lagt ner massor av tid på att hitta tillräckligt med tillförlitlig statistisk data om barns anatomi, utvecklade han helt egna storlekstabeller för att i minsta detalj anpassa cyklarna utifrån barns unika behov och proportioner.

En klimatvänlig, hälsosam, effektiv och njutbar rörlighet

På Woom ser man cykling som ett kraftfullt verktyg för att kunna möta kraven på en övergång till en klimatvänligare, hälsosammare, effektivare och mer njutbar rörlighet... dessutom både i städerna och ute på landsbygden. Med varje enskilda Woom tar världen ett steg närmare mot ett hållbart resande och en livskraftigare framtid. Det handlar i praktiken om att bygga ultralätta barncyklar av exceptionellt hög kvalitet där varje hoj är designad för att ge så många barns liv som möjligt stor glädje, snarare än lite glädje till en enda ägare. Kortfattat skapar man utomordentliga cyklar som ger både barnet och föräldrarna massor av oförglömliga upplevelser. Och förhoppning är att barn som upplever dessa magiska ögonblick i sadeln kommer att växa upp till att bli medvetna vuxna som regelbundet cyklar och blir ambassadörer för den kommande transportrevolutionen. 

Med en tydlig vision som grundpelare 

  • Barnvänliga och ergonomiska

Inga anatomiska kompromisser - 90% av delarna har utvecklats speciellt för barn och tillverkas exklusivt för Woom.

  • Världens lättaste serietillverkade barncyklar

Vikten är helt avgörande när det gäller att säkerställa en rolig upplevelse - En Woom är 40 % lättare än konventionella barncyklar!

  • Intuitiv inlärning

Vilket är det bästa beviset? Att barnen lär sig cykla mycket snabbare på Woom´s cyklar än på andra barncyklar!

  • Säker körupplevelse

Underhållande och säker körupplevelse tack vare optimal ergonomisk design och extremt pålitliga köregenskaper.

  • Prisvärda cyklar av högsta kvalitet

Eftersom cyklarna håller en imponerande hög kvalitet så bibehåller de även ett högt andrahandsvärde på marknaden.

  • Tillverkade av världens ledande expertis

Samarbeten med specialiserade tillverkare som har årtionden av expertis inom cykeltillverkning i länder som sträcker sig från Europa till Sydostasien, kan man garantera hög kvalitet varje gång.

Prisbelönt modellprogram i olika segment

Det grundliga utvecklingsarbetet har lett fram till flera framgångsrika modellserier, som du alla hittar här hos oss. För att inte krångla till det så heter klassikern Woom Original (1, 1+, 2, 3, 4, 5, 6), och det är en serie med superlätta och smart konstruerade cyklar (inkluderar även balanscyklar) som passar barn mellan 18 månader upp till 14 år. Medan de flerfaldigt prisbelönta modellerna OFF (4, 5, 6) & OFF Air (4, 5, 6) uteslutande består av ultralätta och robusta mountainbikes för cyklister som obehindrat vill kunna flyga fram ute i terrängen, finns både med och utan dämpad framgaffel, passar för barn från sex år och uppåt. Men oavsett vilken modellserie du väljer så kommer Woom´s superlätta, innovativa och högkvalitativa barncyklar erbjuda ditt barn smidig hantering, intuitiva rörelsemönster, hög säkerhet och nästan gränslöst med underhållande körglädje.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt cykel från Woom?

Ibland kan det vara svårt att veta vilken modell från Woom som passar bäst för just ditt barns ändamål. Du kan alltid ta hjälp av våra smarta filter i respektive kategori för att filtrera fram passande produkter. Men skulle du behöva lite mer personlig vägledning kan du alltid vända dig till någon av våra experter i kundtjänst för att få extra proffsig hjälp. De kan allt om våra olika cyklar från Woom och hjälper dig mer än gärna att hitta modellen som passar bäst för just ditt barns förutsättningar.

Att köpa cykel från Woom hos Cykelkraft är alltid enkelt

Att köpa cykel från Woom hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi förslår att du i lugn och ro tittar igenom vårt sortiment. Och känner du dig osäker eller vill du ha hjälp med att välja rätt modell så kontaktar du våra specialister på kundtjänst via telefon, e-post eller vår chatt... du väljer själv! Vi ser sedan till att din nya cykel från Woom, så snabbt som möjligt blir levererad hem till din dörr, och det enda ni sedan behöver göra innan barnet hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. Låter det enkelt? Det ska det ju vara!