Filter
Sortera
Visar 104 produkter

Elcykel Dam - Hitta elcykel dam billigt på Cykelkraft

Letar du efter en el cykel för damer, tjejer eller helt enkelt en elcykel med praktiskt lågt insteg så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett imponerande brett sortiment av olika elcyklar för vardagligt bruk från kända tillverkare som t ex EcoRide, Skeppshult, Winther, Scott, Bergamont, Electra, Moustache, Cannondale, Trek, MADE, Frappé och Superior för att nämna några.

Här hittar du allt från traditionella el damcyklar, även kallade mormorscyklar med el eller elcyklar med klassisk hängmatteram, till de lite mer sportiga och mer moderna elcyklarna för tjejer. Och precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel av oss.

Vadå elcykel för damer? Det finns väl massor av olika elcyklar för tjejer?

Jo, givetvis finns det både mountainbikes, racercyklar, hybrider, gravel, elcykel dam mittmotor och massor av annat i cykelväg som är speciellt anpassade för just tjejer! Men alla dessa hittar du enklast bland dess egna underkategori, för här visar vi främst de lite mer klassiska damcyklarna!

Allt från billiga till betydligt mer lyxiga elcyklar för damer

Hos oss hittar du alla typer av elcyklar för tjejer: från de billigaste och enklaste varianterna för dig som vill ha något enkelt att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med handgjorda lädersadlar och högklassig utrustning.

För dig som vill använda cykeln till kortare turer men har jobbiga backar på vägen eller smärtfritt vill kunna dra barnen i en cykelvagn, då är en elassisterad cykel det perfekt alternativet. Har dina knän börjat strula? Har du inre längre samma kondition som tidigare? Eller vill du bara ha lite hjälp att komma ut och röra på dig lite oftare? Då är en elcykel helt rätt för dig, och förmodligen i formen av en elcykel med lite lägre insteg för just damer!

Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel för damer eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Elcyklar med både motorer och batterier från välkända tillverkare

En elcykel har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Men elmotorn arbetar bara så länge du trampar, och så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo du kan givetvis cykla fortare... men du får göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Mahle, Fauza och SpinTec.

Att köpa elcykel för damer online

Att köpa elcykel hos oss är alltid enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar cykeln färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. När du handlar elcykel hos oss får du dessutom poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och 3 månaders fri försäkring. Om elcykeln du beställt mot förmodan inte faller dig i smaken så erbjuder vi dessutom 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser.