Filter
Sortera
Visar 83 produkter

Gravelbike - här börjar äventyret

De amerikanska fenomenet gravel biking har äntligen nått oss här i norden och vi har omfamnat denna härliga cykelstil med öppna armar. Med en gravelbike kan du i princip cykla vart som helst, som på asfalt, grus och gräs. Gravelbikes är en äventyrscykel där du enkelt kan avvika från den planerade stigen för att utforska nya marker. Med blotta ögat är det lätt att missta en gravelbike för en landsvägscykel, men de finns en del saker som skiljer dessa cyklar åt. Gravelbikes tenderar nämligen att ha en längre hjulbas, en mer upprätt sittställning och bredare däck. Kortfattat kan man säga att en gravelbike är en blandning mellan en landsvägscykel och en cyclo cross. Så är du sugen på att utforska nya underlag eller platser kommer en gravel bike alltid vara din trofasta vän som aldrig sviker.

Här på cykelkraft.se hittar du ett stort utbud av gravelbikes till riktigt bra priser. Såklart har vi gravelbikes till både damer och herrar. Du kan välja en gravelbike helt utan växlar eller upp till 22 växlar helt efter dina önskemål. Vi har gravelbikes med både mekanisk skivbroms och hydraulisk skivbroms. Såklart har vi dessutom en mängd olika färger som du kan välja emellan som svart, röd, grå, grön, blå m.m.

Vi säljer gravelbikes från de kända varumärkena Bergamont, Scott, Cannondale, Trek, Merida, Superior, Nishiki och Rock Machine.