Filter
Sortera
Visar 157 produkter

Ett par cykelbyxor hjälper inte bara till att se ut som en riktig cyklist - utan de gör cyklingen till en avsevärt mer bekväm syssla. Här hittar du cykelbyxor med både korta och långa ben samt med eller utan hängslen (bib) till damer.

De flesta cykelbyxorna har vaddering för att motverka skavsår och helt enkelt göra det skönare att sitta på sadeln. Cykelbyxor med vaddering skall bäras närmast kroppen, d.v.s. utan trosor.

Vi säljer cykelbyxor från välkända varumärken som Scott, Bontrager, Endura, Assos, Pearl Izumi och många fler.

Cykelbyxor dam - Byxor för cykling

Här hittar du alla våra cykelbyxor för damer. Vi har cykelbyxor till dam som passar till alla typer av cykling som till exempel, MTB, racer, triathlon, pendling och touring. För en bekväm och behaglig cykeltur är ett par damcykelbyxor nästan ett måste. Det allra flesta av våra cykelbyxor till damer har vaddering för att slippa en skavande och öm rumpa. När det kommer till materialval är det framförallt nylon, mikrofiber, polyamid och elastan som gäller. Resultatet blir en grym cykelbyxa i funktionsmaterial.

Är de inte ett par damcykelbyxor du är ute efter så kan du kolla på våra övriga cykelbyxor här. Där finner du hela vårt sortiment med cykelbyxor.

Välj rätt damcykelbyxa

När det kommer till valet av cykelbyxa dam är det framförallt din cykelstil som avgör vilken cykelbyxa du bör välja. Sen får du fundera över vilka funktioner du vill att din cykelbyxa ska ha, är det till exempel viktigt för dig att dem stänger ute regn och vind? Behöver du vadderade damcykelbyxor? När du gått igenom dessa steg kan du fundera över vilken cykelbyxtyp du föredrar.

Vi har damcykelbyxor i form av baggy shorts, knickers, shorts, tights, överdragsbyxor, innerbyxor, bibknickers, bibshorts och bibtights. Bibtights, -shorts och -knickers är cykelbyxor med hängslen som är väldigt bekväma att cykla med eftersom cykelbyxorna verkligen sitter där dem sitter med hjälp av hängslena. Slutligen kommer du till det minst viktiga men kanske mest roliga; valet av färg på damcykelbyxorna. Här hittar du cykelbyxor till damer i färgerna svart, vit, lila, rosa, grå, blå, röd, grön och orange. För att underlätta ditt val av damcykelbyxa kan du ta hjälp av våra filter eller kontakta vår kundservice som mer än gärna hjälper dig.

Vi har damcykelbyxor från välkända varumärken som Endura, Bontrager, Mavic, Pearl Izumi, Scott, Capo, BBB, Shimano, GripGrab och Assos.