Filter
Sortera
Visar 224 produkter

Här hittar du hela vårt sortiment av robusta trekkingcyklar med eldrift, där samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och sitt specifika ändamål. Alla cyklar är bestyckade med integrerad eldrift som levererar kraftfull assistans när du behöver det som mest, och dessutom med en repertoar som gör din vardag mer underhållande och mer äventyrlig. Och oavsett vilken modell du väljer så överdriver vi inte när vi påstår att samtliga modeller levererar högvis av cykelglädje, imponerande framkomlighet och pålitlig bromsförmåga. 

Ett självskrivet alternativ för förnuftiga cyklister som vill kunna behålla den där genuina cykelkänslan och samtidigt vill kunna ge sig ut på nya äventyr utan att behöva vara orolig för att låren ska ta slut i uppförsbackarna. Och det bästa av allt, det spelar ingen roll om du helst kör på slät asfalt, knagglig kullersten eller stökiga skogsstigar för cykeln levererar imponerande framkomlighet på alla typer av underlag. Det här är troligen det optimala redskapen för kräsna pendlare, äventyrare, och cyklister som ibland vill ha lite extra tryck i pedalerna och vägrar att lämna något åt slumpen.

Men vad säger då bipacksedeln.... finns det inte en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både energi, pengar och tid när du nästan friktionsfritt rullar fram utan att bli varken svettig eller andfådd. Jo, vi kan garantera att du kommer att ha högvis med skoj och det enda som kanske kan vara lite missklädsamt är det där fånigt breda leendet som uppstår när du smärtfritt trampar ifrån grannen på sin nyputsade italienare. Du kommer dessutom att kunna skapa ännu mera hälsosammare vanor, eftersom du till skillnad mot vad många tror kommer kunna bygga upp konditionen med din nya trekkingcykel med eldrift.

Elcykel Trekking - Lätt att hitta rätt elcykel för äventyraren!

Letar du efter en Elcykel för Trekking, eller helt enkelt en mångsidig elcykel för pendlare och kräsna cyklister som ibland vill ha lite extra tryck i pedalerna så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett imponerande brett sortiment av olika trekkingcyklar med eldrift från kända tillverkare som t ex EcoRide, Skeppshult, Winther, Scott, Bergamont, Electra, Moustache, Cannondale, Trek, MADE, Frappé och Superior för att nämna några.

Här hittar du allt från traditionella elcyklar för Trekking, till de lite mer sportiga elcyklarna för kräsna äventyrare som smärtfritt vill kunna korsa världsdelar och kontinenter. Och precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en elcykel av oss.

Från lite enklare till betydligt mer avancerade Trekkingcyklar med eldrift

Hos oss hittar du alla typer av Elcyklar för Trekking: från de billigaste och enklaste varianterna för dig som vill ha något enkelt att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med högklassiga komponenter och massor av extrautrustning.

För dig som vill använda cykeln till kortare turer men har jobbiga backar på vägen eller smärtfritt vill kunna dra barnen i en cykelvagn, då är en elassisterad trekkingcykel ett smart alternativ. Har dina knän börjat strula? Har du inre längre samma kondition som tidigare? Eller vill du bara ha lite hjälp att komma ut och röra på dig lite oftare? Då är en Trekkingcykel med eldrift helt rätt för dig!

Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare elcykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Elcyklar med både motorer och batterier från välkända tillverkare

En elcykel har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. men elmotorn arbetar bara så länge du trampar, och så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo du kan givetvis cykla fortare... men du får då göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec, Yamaha, Bafang, Fauza, Mahle och SpinTec.

Att köpa elcykel för Trekking online

Att köpa elcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar cykeln färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. När du handlar elcykel hos oss får du dessutom poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och 3 månaders fri försäkring. Om elcykeln du beställt mot förmodan inte faller dig i smaken så erbjuder Cykelkraft 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser.