Filter
Sortera
Visar 134 produkter

Här hittar du alla stänkskärmar till 29"-cyklar. Bakskärmar, framskärmar och skärmset - vi har allt till din 29"-cykel.

Stänkskärmar till 29" cyklar

Stänkskärmar till 29”-cyklar passar i regel mountainbikes för dig som vill cykla fort. Cyklar du fort tänker du inte heller på om du råkar cykla rakt igenom en vattenpöl eller när du plöjer igenom en lerig väg. Då kan det vara smart att investera i ett par 29 tums-stänkskärmar. Då behöver du inte tänka i någon större utsträckning på cykelrengöring och tvätt av cykelkläder efter varje cykeltur. Vi har en mängd olika stänkskärmar till 29”-cyklar i olika fina färger som svart, grå, gul och vit.

stänkskärmar mtb 29"

Även om det flesta mountainbikecyklister är vana vid att bli täckta i smuts och lera så är det nödvändigt med åtminstone en stänkskärm framtill på cykeln för att undvika att du får smuts i ögonen. Cyklar du tillsammans med andra så gör du även dina vänner en tjänst genom att ha 29" stänkskärmar på din cykel eftersom du då inte riskerar att stänka ner dem när du kör i en vattenpöl eller dylikt. I många cykelklubbar är det dessutom ett krav på att ha stänkskärmar vintertid.

Vi har stänkskärmar från välkända varumärken som Ass Saver, Topeak, Race Face, TEC, BBB, Kross, SKS, PDW, XLC, Crud, Zefal och Planet Bike.