Filter
Sortera
Visar 30 produkter

Här hittar du sortimentet av alla våra hopfällbara cyklar med eldrift, samtliga modeller har valts ut med stor omsorg för kvalitet, funktion och givetvis sitt specifika ändamål. Oavsett om du letar efter en smart jobbpendlare med massor av extra tryck i pedalerna, ett lätthanterligt litet transportmedel för smärtfri vardagsförflyttning eller ett underhållande redskap för avslappnade njutningsturer på semestern så kommer du att hitta det du söker i vårt sortiment. Och faktum kvarstår - Det här är ett smidigt, pålitligt och effektivt transportmedel som på ett underhållande och enkelt sätt förflyttar dig precis dit du vill. 

Dessa praktiskt hopfällbara elcyklar ger dig alla förutsättningarna att kunna förändra invanda gamla resemönster och låta bilen stå kvar där nere i garaget, dessutom alla dagar i veckan. Det här är imponerande små elcyklar som väcker känslor av habegär och som ser till att du kan planera för en framtid helt utan långsamma bilköer, trånga tunnelbanevagnar och skitiga busskurer. Det är lite som att äta kakan men ändå har den kvar.... det kanske låter för bra för att vara sant, men det är det inte!

Men vad säger då bipacksedeln.... det finns säkert en massa förfärliga bieffekter? Jo, du kommer värna om miljön samtidigt som du kommer spara både utrymme, pengar och tid när du friktionsfritt glider fram utan att bli varken svettig eller andfådd. Du kommer dessutom att kunna skapa nya mera hälsosammare vanor, eftersom du till skillnad mot vad många tror kommer kunna bygga upp konditionen med din praktiskt ihopfällbara lilla elcykel.

Elcykel Hopfällbar - Lätt att hitta en smart vikbar elcykel!

Letar du efter en hopfällbar Elcykel eller helt enkelt en smidigt transportmedel som inte tar en massa onödig plats så har du klickat dig fram till helt rätt ställe! Vi erbjuder nämligen ett brett sortiment av hopfällbara elcyklar från kända tillverkare som t ex EcoRide, Skeppshult, Winther, Bergamont, och Superior för att nämna några.

Här hittar du allt från vardagliga små elcyklar till de sportigare och lite mer potenta hopfällbara elcyklarna. Och precis som vanligt så erbjuder vi givetvis både bra priser och snabba leveranser hem till din dörr när du köper en hopfällbar elcykel av oss.

Allt från lite enklare till betydligt mer lyxiga hopfällbara elcyklar

Hos oss hittar du alla typer av hopfällbara elcyklar: från de lite enklare varianterna för dig som vill ha något smidigt att cykla korta sträckor på, till dig som vill ha extra allt med extra kraftfulla drivlinor och högklassig utrustning.

För dig som vill använda cykeln till kortare turer men har jobbiga backar på vägen eller smärtfritt vill kunna dra tyngre laster, då är en elassisterad cykel det perfekt alternativet. Har dina knän börjat strula? Har du inre längre samma kondition som tidigare? Eller vill du bara ha lite hjälp att komma ut och röra på dig lite oftare? Då är en underhållande elcykel helt rätt för dig, och kanske även i formen av en hopfällbar elcykel som du enkelt kan ta med på pendeltåget eller slänga in i bakluckan på bilen! Oavsett om du väljer att köpa en lite billigare ihopfällbar elcykel eller någon av våra lite vassare modeller så monterar, justerar och testar vi din elcykel noggrant innan vi levererar den hem till dig.

Elcyklar med både motorer och batterier från välkända tillverkare

En elcykel har en motor som assisterar dig i din cykling, den ger dig den där extra kraften som gör att cyklingen bara känns härligt lätt, underhållande och inte det minsta slitsam. Men elmotorn arbetar bara så länge du trampar, och så fort du slutar trampa runt pedalerna så slår motorn av. Elmotorns kraft anpassas alltid efter hur mycket du trampar, men det fina i kråksången är att du slipper anlända till din destination med andan i halsen eller med svetten pannan.

I Sverige är maxhastigheten för elassisterad cykling reglerad till 25 km/h, jo du kan givetvis cykla fortare... men du får göra hela jobbet själv. Precis som för förbränningsmotor så kräver elmotorer någon form av bränsle, om motorn är elcykelns kraftkälla så är elektriciteten själva bränslet och dess tank utgörs av ett batteri. Men oavsett vilken modell av elcykel du väljer från Cykelkraft så kan du vara säker på att systemen alltid kommer från välkända, pålitliga och etablerande märken som t ex Shimano, Bosch, Promovec och SpinTec.

Att köpa hopfällbar elcykel online

Att köpa elcykel hos oss är både enkelt, smidigt och bekvämt. Vi levererar cykeln färdigmonterad hem till din dörr och det enda du behöver göra innan du hoppar upp på sadeln är att justera styret och skruva på pedalerna. När du handlar elcykel hos oss får du dessutom poäng som du kan använda på ditt nästa köp hos oss och 3 månaders fri försäkring. Om elcykeln du beställt mot förmodan inte faller dig i smaken så erbjuder vi dessutom 60 dagars öppet köp. Alltid bra priser och enkelt att beställa online på Cykelkraft.