Filter
Sortera
Visar 4 produkter

Sugen på en Batavus-cykel? Hos Cykelkraft.se hittar du ett brett utbud av cyklar från Batavus till bra priser - och givetvis levererar vi cykeln hem till dig monterad, testad och justerad!

Under seklet som gått har samhällen utvecklats, relationer formats och storslagna ideér skapats och även cyklarna från Nederländska Batavus har förändras i takt med sin omvärld. Men deras känsla för kvalitet och hantverk har förblivit intakt, den är helt oförändrad sedan den dag då den första cykel lämnade fabriken hemma i Heerenveen... för mer än hundra år sedan.

.

Batavus cyklar

Nyskapande Holländsk design sedan 1904

Nederländska Batavus grundades av Andries Gaastra redan 1904. De först åren var cyklarna faktiskt mer eller mindre en biprodukt då fokus låg på klockor, symaskiner och mindre lantbruksmaskiner. Först efter första världskriget tog verksamheten ordentlig fart och i mitten av 1950 talet togs den 33,000 m2 stora fabriksbyggnaden Heerenveen i bruk. Redan under 1970 talet tog man steget upp som Hollands största Cykeltillverkare och under de mest produktiva åren arbetade över 700 personer i fabriken, och man hade en årsproduktion på runt 250 000 cyklar och 70 000 mopeder. I slutet på 1990 talet lanserade man sin första elektriska cykel, och allt eftersom dessa vunnit mark har Batavus börjat ställa om och fokusera numera mest på just Elcyklar.

Batavus ingår i Accell Group, ett europeiskt konglomerat som tillverkar och säljer flest Elcyklar i hela världen. Och cyklarna tillverkas förtfarande i den egna fabriken hemma i Holland, och man är omtalad för sin nitiska kvalitetskontroll och man sköter även all sin vidareutveckling från samma fabrik. 

För alla personligheter och alla tillfällen

Tack vare ett imponerande brett modellprogram kan Batavus erbjuda Elcyklar för alla personligheter och även de flesta typer av användningsområden. Man har en tydlig målsättning som innebär att det skall vara smidigt och enkelt att både äga och leva med en Elcykel från Batavus. Holländarna har plockat hem etappsegrar på Tour de France och redan 1992 vann man sin första OS medalj. Därav har hög kvalitet och pålitlig funktion alltid legat i fokus, och få cykelföretag har gått segrande ur lika många tester som Holländarna. Modellerna Zonar, Harlem och Torina är bara några av Elcyklarna som har fått högsta betyg i tester som utförts av både Aftonbladet, Allt om Elcykel, testfakta och Teknikmagasinet M3.

Pålitliga cyklar för just dina behov

Trivs du bäst ute på stigarna? Vill du kunna dra en cykelvagn? Vill du kunna dra iväg på semester? Vill du kunna köra lite längre sträckor eller vill du bara ha känslan av lite mer drag under galoscherna? Alla har vi lite olika önskemål men en sak är säker, Batavus har alltid en drivlina som uppfyller alla dina krav. Kontakta gärna vår kundtjänst för att få mer införmation och vägledning om vilken tvåhjuling som passar bäst för just dina behov.

Mot nya äventyr med miljövänlig drift

Visst, det finns massor av nya resor att göra men det finns även välkända områden att återupptäcka. Det spelar ingen större roll om då är på väg till jobbet, till familjen, till träningen eller till vännerna. Oavsett vilken väg du väljer så ser Batavus till att du alltid kan ta vägen mot en hållbar morgondag. Med händerna om styret på en Batavus är du alltid på väg, utan motstånd, utan väntan... med en tydlig stävan mot en bättre framtid.

Med ett fulladdat batteri och friska ben har du alla möjligheter att snabbt och friktionsfritt kunna flyga fram ovan underlagen. Och vare sig det råkar vara mitt i den hektiska morgonrusningen eller under din avkopplande söndagsrunda i öppna landskap så behöver du aldrig oroa dig för att dyka upp med svettig panna eller med andan i halsen. Så gör som oss, låt bilen stå kvar där nere i garaget och häng med mot nya äventyr med smidig, effektiv och miljövänlig drift!

Att köpa Batavus på nätet

Att köpa cykel på nätet hos Cykelkraft.se är alltid enkelt, och cyklar från Batavus utgör givetvis inget undantag! Vi förslår att du hittar rätt modell genom vår cykelväljare, där kan du enkelt filtrera fram rätt ramstorlek genom att ange din kroppslängd. Känner du dig förtfarande lite osäker eller vill du ha ytterligare hjälp med att välja rätt cykel så kontaktar du bara vår kundtjänst, ringa, maila eller chatta... du väljer själv!

När du väl hittat rätt cykel så monterar, finjusterar och provcyklar vi din cykel innan vi fraktar den hem till din dörr. Har du köpt tillbehör i samma beställning (t.ex. en flaskhållare, skärmar, lås eller en barnsits) så monterar vi givetvis även dessa på din cykel innan vi skickar den hem till dig. Låter det enkelt? Det ska det ju vara!

Hos Cykelkraft hittar du större delen av Batavus breda sortiment av högklassiga cyklar: allt från de prisbelönta storsäljarna till de rappa urbana pendlarna och de praktiska stadscyklarna.