Filter
Sortera
Visar 505 produkter

Cykellampor är inte bara ett lagstadgat krav efter mörkrets inbrott - det är förstås superviktigt att både se och att synas ute i trafiken oavsett ljusförhållande. Vi har ett stort utbud av cykelbelysning från välkända varumärken som Bontrager, Cateye, Cavo, Sigma, XLC, Aim, Blackburn, Lezyne och många fler.

Cykellampor för alla

Här hittar du alla våra cykellampor till cykel. Vi har framlampor, baklampor, belysningsset och bromsljus. Att cykla med cykellampor är jätteviktigt för att du ska synas ute på vägrarna och för att du ska se bättre. Att cykla utan cykellampor kan även bli en dyr historia om du skulle stoppas av farbror blå, och varför chansa? Idag är det ett lagstadgat krav att cykla med cykellampor och det tycker vi såklart är toppen eftersom att risken för att en olycka ska inträffa minskar drastiskt om du syns väl ute i trafiken. För många är det en självklarhet att använda cykellampa när mörkret infaller men det är inte lika många som använder cykellampa under dagtid. Bilar, motorcyklar och andra fordon använder sig av belysning dagtid och det gör det utav en anledning. Studier som har gjorts på fordon i rörelse har visat att belysning under dagtid minskar olyckor med upp till 25 %. Det säger sig självt, att cykellampor under dagtid även kallat (DRL) minskar sannolikheten att en olycka inträffar.

cykellampor

Olika typer av cykellampor

Hos oss hittar du alla möjliga typer av cykellampor som du kan behöva till din cykel. Oavsett om du vill ha en superstark lampa som lyser flera kilometer fram i skogen, eller bara något enkelt som du kan sätta på en barncykel så kommer du hitta den cykellampa du behöver här.

Du kan alltid ta hjälp av vårt filter användningsområde för att hitta en lampa som tillgodoser dina behov, vi har enkla lampor med lättare belysning som vi kallar synas och cykellampor som lyser upp ett stort område framför dig som kallas träna i användningsområdesfiltret. Du kan även filtrera fram vilken typ av cykelbelysning du behöver eller välja bland våra olika varumärken. Såklart har vi även cykellampor i alla prisklasser så oavsett om du letar en billig cykellampa eller en värsting cykellampa så hittar du den här hos oss. Du kan även genom våra filter välja lampa baserat på hur den laddas, där finns det tre olika valmöjligheter:

  • Batterier
  • USB
  • 230 V Vägguttag

Köp cykelbelysning online

På Cykelkraft är det lätt att hitta bra cykelbelysning som passar till träning och vardags. Vill du hellre ha personlig rådgivning kring cykelbelysning? Ring då till våra cykelexperter i kundtjänst på: 010 - 101 40 00. De kan allt om cykelbelysning och hjälper dig mer än gärna att hitta belysning som passar din cykelstil.

Vi säljer cykellampor från välkända varumärken som Sigma, Cavo, Cateye, BBB, Blackburn, Bontrager, Lezyne, Kross, Aim, MTiger Sports, Garmin, Herrmans, XLC och många fler.