Filter
Sortera
Visar 22 produkter

Mätbara mål gör träning enklare, roligare och effektivare. Att se resultat gör en sporrad och man puschar sig det där lilla extra. Här hittar du produkter som hjälper dig att mäta och hålla koll på din träning i form av pulsband och olika typer av sensorer.

Pulsband

Här hittar du alla våra pulsband och sensorer som hastighetssensorer, kadenssensorer, pulssensorer med fler. Pulsen kan du mäta antingen genom en pulsklocka eller med hjälp av ett pulsband. Studier har visat att pulsband reagerar snabbare på förändringar i pulsen, så är man ute efter en så exakt mätning som möjligt är ett pulsband att föredra över en pulsklocka. Däremot ger båda en väldigt bra överskådlig bild över din puls vid träning och ansträngning. Pulsband är perfekt för dig som har höga ambitioner med sin träning och som vill kunna sätta konkreta mål och följa upp dem. Det är dessutom lättare att nå bra resultat när man sätter upp mål som man kan följa upp.

Pulsband med ANT+ och Bluetooth

Pulsband brukar vara utrustade med antingen ANT+ eller Bluetooth eller båda delarna. ANT+ kan man säga är en liten antenn som kommunicerar med ”smarta” föremål som smartphones, smart trainers, kadensmätare etcetera. I detta fall mäta puls och hjärtrytm med hjälp av pulsbandet. Bluetooth är radiovågor som trådlöst överför data till smarta föremål precis som ANT+. Bluetooth har funnits sedan 1994 och är utvecklad av Ericsson, namnet kommer från den danske kungen Harald Blåtand.

Pulsband

Köp pulsband och sensorer online

Här på Cykelkraft hittar du ett stort utbud av pulsband och sensorer till riktigt bra priser från ledande tillverkare som Sigma, Bontrager, Garmin, Wahoo Fitness och många fler. Ifall du är osäker på vilket pulsband du ska välja eller vilken sensor du behöver till din utrustning så kan du alltid vända dig till våra cykelexperter i kundtjänst. De kan allt om pulsmätning, sensorer och att sätta upp mål med sin cykelträning. Slå dem en signal på: 010 - 101 40 00 så hjälper de dig att hitta rätt tillbehör för dig.