Filter
Sortera
Visar 8 produkter

Drömmar om att komponera ihop din alldeles egna mountainbike? Ett bra ställe att börja är med ramen! Här hittar du mountainbikeramar i både stål och kolfiber, hardtail och heldämpat. Gör din våta MTB-dröm verklig med en schysst mountainbikeram!

Mountainbikeramar - bygg din dröm-MTB

Om du söker en ram för att bygga just din dröm-mountainbike har du kommit rätt. Vi har mountainbikeramar för alla typer av cykling, allt från touring till riktigt stökig enduro- och trailkörning. Dessa mountainbikeramar är kompatibla med de flesta olika gafflar och komponenter, allt för att du ska kunna bygga din dröm-mountainbike precis som du vill ha den!

Många av de heldämpade mountainbikeramarna kommer även med en bakdämpare förmonterat, för att man ska slippa fundera på vad som blir rätt, här har alltså tillverkaren redan valt vad de tycker passar bäst för en ram i just den prisklassen. Du får dessutom bakdämparen betydligt billigare till din mountainbikeram när du köper den som del av ett ramset jämfört med att köpa dämparen löst.

Alla mountainbikeramar vi säljer finns självklart tillgängliga i flera olika storlekar, och vi hjälper gärna till med att hitta rätt komponenter till din nya ram!