Filter
Sortera
Visar 86 produkter

Med en elassisterad cruiser får du en cykel med den unika cruiser-designen och en ännu bättre komfort än på en vanlig cruiser. Du får likt en vanlig cruiser de stora däcken, den upprätta sittställningen, annorlunda ramkonstruktion och breda sadel. Men till skillnad från vanliga cruisers har elassisterade cruisers ofta växlar just för att du ska kunna cykla upp och ner för backarna utan problem. På en cruiser elcykel kan du ta dig från stan till stranden på nolltid och helt utan ansträngning, oavsett underlag!

Elassisterade cruiser cyklar – för dig som vill ha en unik design

Vill du ha en unik och komfortabel elassisterad cykel att "cruisa" runt på under längre turer så är en cruiser elcykel perfekt. Vi säljer, bland annat, cruiser cyklarnas ledande varumärke Electra. När du handlar en elassisterad cruiser så får du hem den till dörren, monterad, justerad och testad. Helt enkelt klar att cykla iväg på direkt!

Varför en Cruiser som elcykel

Cruiser elcyklar är annorlunda mot andra elassisterade cyklar genom sin distinkta design med stora däck, upprätta sittställning, annorlunda ramkonstruktion och breda sadel. Cruisers är även kända för sina roliga och färgglada färger med mycket mönster. En cruiser elcykel tar sig över de flesta underlag lekande lätt tack vare sina fylliga ballongdäck men den är även anpassad för att fungera optimalt på platt terräng och stränder. Cykelkraft erbjuder 60 dagars öppet köp. Hos Cykelkraft.se är det alltid enkelt och smidigt att köpa elcykel till bra priser. Du hittar olika elcyklar från välkända varumärken som Ecoride, Made, Frappe, Scott, Skeppshult, Merida, Trek, Batavus, Nishiki, Cannondale, Winora, Moustache m.fl. hos Cykelkraft.