Filter
Sortera
Visar 16 produkter

Oavsett om du vill hänga upp din cykel på väggen eller använda ett ställ på golvet hittar du smarta lösningar för cykelförvaring hos oss på Cykelkraft.

Cykelställ

Om du har en cykel utan cykelstöd kan det vara smart att investera i ett cykelställ. Om du alltid tvingas luta din cykel mot väggen eller lägga ner den på backen så kommer lacken så småningom ta skada. För att vara snäll mot din cykel är det därför bra att investera i ett cykelställ så att den står stadigt och inte repas. För hur kul är det att lägga flera tusen kronor på en cykel som inom några veckor blivit repig för att du inte har någon bra cykelförvaring? Svaret är enkelt – det är inte kul! Cykelställ kommer i flera olika varianter men de du hittar här är så kallade golvcykelställ. Om du är ute efter att förvara din cykel på väggen så uppmanar vi dig att istället spana in våra väggmonterade cykelställ

Köp cykelställ online

Cykelställ

Här på cykelkraft hittar du ett stort utbud av cykelställ till riktigt bra priser från kända varumärken som Pro, Topeak, Thule, ParkTool med flera. Cykelställen du hittar hos oss passar allt från barncyklar till mountainbikes och elcyklar. Du har även möjlighet att välja ett cykelställ som rymmer antingen en, två eller sex cyklar. Cykelställen med plats för en cykel fungerar utmärkt för snabb parkering eller som visningsställ. Ställen som rymmer två cyklar placeras på höjden vilket innebär att du frigör utrymme från golvet. Våra cykelställ som rymmer upp mot sex cyklar är perfekt för den stora familjen eller cykelentusiasten som är välbekant med Velominatis regel nummer 12 – n+1.

Vi frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon: 010 - 101 40 00 eller mejl: support@cykelkraft.se. De hjälper mer än gärna till att hitta ett passande cykelställ för dina cyklar.