Filter
Sortera
Visar 191 produkter

Ett par cykelbyxor hjälper inte bara till att se ut som en riktig cyklist - utan de gör cyklingen till en avsevärt mer bekväm syssla. Här hittar du cykelbyxor med både korta och långa ben samt med eller utan hängslen (bib) till herrar.

De flesta cykelbyxorna har vaddering för att motverka skavsår och helt enkelt göra det skönare att sitta på sadeln. Cykelbyxor med vaddering skall bäras närmast kroppen, d.v.s. utan kalsonger.

Vi säljer cykelbyxor från välkända varumärken som Scott, Bontrager, Endura, Assos, Pearl Izumi och många fler.

Cykelbyxor herr - Byxor för cykling

Här kan du välja och vraka mellan olika typer av cykelbyxor för herrar. Letar du efter herrcykelbyxor för MTB-, pendling-, touring-, triathlon- eller racercykling har du definitivt kommit rätt. Vi har nämligen cykelbyxor för alla typer av cykelstilar. Det finns de som tror att cykelbyxor är vanliga träningsbyxor, men det stämmer inte, det är byxor som är anpassade för cykling in i minsta detalj. Här behöver du inte heller oroa dig över att vi inte har en cykelbyxa som passar dig i storleken för vi har massor av cykelbyxor till herrar mellan storlekarna XS – XXXL.

På Cykelkraft.se har vi cykelbyxor för alla, så är du inte en herre men på jakt efter en grym cykelbyxa så hittar du den här.

Välj rätt herrcykelbyxa

Är du osäker på vilken cykelbyxa herr du ska välja kan du alltid ta hjälp av våra smarta filter. Det kanske viktigaste när det kommer till valet av cykelbyxa är att du väljer cykelbyxor anpassade efter din cykelstil och det hittar du under användningsområde. Sen kan det också vara så att du föredrar en viss cykelbyxtyp och det har du också möjlighet att filtrera fram.

Vi har bland annat Bib-byxor i alla längder, dvs cykelbyxor med hängslen. Vi har även korta och långa, tighta och lösa herrcykelbyxor utan hängslen. Cyklar du långa sträckor kan det även bara bra för dig att välja en cykelbyxa med vaddering för att skona baken från skavsår som kan uppstå. Fundera även över om du behöver en cykelbyxa som är vind eller vattentät eller både och. Vi har cykelbyxor till herrar i alla prisklasser och i en mängd fina färger. Om du känner att du behöver ytterligare hjälp att hitta rätt herrcykelbyxa kan du alltid kontakta vår kundservice.

Vi har herrcykelbyxor från välkända varumärken som Endura, Bontrager, Pearl Izumi, Mavic, Capo, Shimano, BBB, Birk, Fox, Scott, GripGrab, Twin Six, Diadora och Assos.